Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Patria Online – o platformă nouă și modernă de internet și mobile banking

O nouă platformă de internet și mobile banking este disponibilă clienților Patria Bank, începând din această lună. Cu un design simplu și ușor de parcurs, noua platformă este aliniată la standardele europene în domeniul securității datelor personale și răspunde noii directive de plăți PSDII. “În Patria Bank vedem digitalizarea drept un instrument prin care putem oferi servicii mai bune clientului, pentru a-i salva timp: timp în accesarea de servicii și timp în tranzacționare. “ Aici” şi “acum” au devenit tot mai importante pentru client. Nivelul de digitalizare va determina pe viitor gradul de competitivitate al băncilor, ceea ce este o provocare și o oportunitate în același timp. Facem continuu pași în direcția digitalizării și îmbunătățirii soluțiilor oferite clienților, concomitent cu automatizarea de procese interne”, precizează Valentin Vancea, Director General Adjunct, Patria Bank.

Noua platformă dispune și de o aplicație dedicată pentru telefoanele de tip smartphone, Patria Mobile Banking, disponibilă persoanelor fizice. Facilitățile puse la dispoziție în cadrul platformei ajută utilizatorii să aibă acces non-stop la conturi, un control mai bun asupra bugetului și să realizeze economii, prin constituirea de depozite, direct prin intermediul platformei.

Noua platformă este deja disponibilă, iar clienții Patria Bank au început înregistrarea și utilizarea acesteia; noua Patria Online Internet & Mobile Banking înlocuiește vechea platformă si oferă un nivel superior de experiență a clienților în interacțiunea cu banca prin funcționalități suplimentare și un grad sporit de mobilitate.

Pentru perioada următoare banca își mai propune digitalizarea anumitor fluxuri și operațiuni precum și dezvoltarea de noi produse și procese pentru diversificarea și simplificarea interacțiunii clienților cu banca.

Rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an arată parcursul pozitiv al băncii în primele șase luni: profit net de 2,8 milioane de lei, credite noi de aproximativ 342 mil lei. Dinamica pozitivă a veniturilor se datorează creșterii susținute a veniturilor din dobânzi si veniturilor din comisioane, care s-au și diversificat.