Sebastiaan Lemmens preia conducerea OLX România

Sebastiaan Lemmens este noul General Manager OLX România, Portugalia, Bulgaria, Bosnia, începând din luna februarie, în locul Cristinei Gheorghițoiu.

Absolvent al Universității de Tehnologie din Delft și titular al unui Master în Inginerie Aerospațială, Sebastiaan Lemmens s-a alăturat în 2017 echipei OLX Portugalia pe poziția de Head of Analytics. Un an mai târziu devine Chief Operations Officer. În 2019 preia rolul de Head of OLX Portugalia.

“Următorii ani vor fi extrem de interesanți pentru noi, ca regiune. Ne așteptăm ca numărul celor care cumpără și vând în online să crească din ce în ce mai mult, atât de partea consumatorilor, cât și a business-urilor.”, a declarat Sebastiaan Lemmens, General Manager OLX.

Cristina Gheorghițoiu s-a alăturat, în 2012, conducerii Mercador, o platformă de anunțuri plasată la vremea respectivă într-o poziție de challenger, pe o piață competitivă. În 2014, Mercador a trecut  printr-un proces de rebranding și a devenit OLX, poziţionat drept cel mai cunoscut brand de anunțuri online din România.

După mai bine de 8 ani în OLX Group, Cristina Gheorghițoiu schimbă rolul de General Manager OLX pentru România, Bulgaria, Portugalia și Bosnia, cu cel de Coach, după ce a absolvit cursuri de specialitate la Co-Active Training Institute.