Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Ovidiu Pismac, Microsoft @ Gala DX 2022: Sperăm că vom avea și noi, prin programele de instruire și adopție a tehnologiei digitale, o contribuție la cele 700.000 de joburi în IT care vor fi create până în 2025

Ovidiu PISMAC, Account Technology Strategist – Microsoft România @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

* DIGITAL TRANSFORMATION EMPOWERING PEOPLE AWARD – MICROSOFT ROMANIA

Foto st-dr: Ovidiu Pismac, Ion Vaciu

Sunt extrem de onorat de acest premiu. Vrem ca, prin intermediul tehnologiei, fiecare persoană și fiecare companiei de pe această planetă să-și atingă potențialul maxim și credem că facem și ne dorim să facem asta.

În ultimele 8 luni am coordonat programele de instruire și adopție a tehnologiei digitale de la Microsoft și mă bucur că am putut să adresăm peste 3.500 de  traininguri către clienții noștri și partenerii noștri din sectorul public sau comercial.

Avem peste două milioane de oameni care au subscris la platformele de învățare ale Microsoft în ultimii doi ani.

VIDEO

În ultimele șase luni am început un nou program interesant, adresat sectorului public, în care aceste traininguri sunt livrate direct. Vrem să ne întoarcem la normalitate și training-urile să aibă loc la partenerii noștri, nu neapărat consumate online pe Teams și să vedem folosirea tehnologiei digitale fața în față cu instructorii respectivi. Am instruit peste 1.500 de persoane din mediul public și administrația centrală.

Sperăm că vom continua aceste eforturi în anii care vor urma și sperăm să aducem cele mai noi tehnologii către oameni și, prin aceasta, să ajutăm societatea să crească.

Sperăm, de asemenea, că vom avea și noi, prin programele de instruire și adopție a tehnologiei digitale, o contribuție la acele 700.000 de joburi în domeniul IT care se anunță că vor fi create până în 2025.