Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Conferinţa BUCUREŞTI, Hub-ul Cyber al UE: Mihai PĂUN, Vicepreşedinte, CRE: În ultimii 6 ani am derulat 11 proiecte europene, inclusiv în domeniul securității cibernetice

Mihai PĂUN, Vicepreşedinte, Centrul Român al Energiei @ Conferinţa BUCUREŞTI, Hub-ul Cyber al UE, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 29 ianuarie 2021

Între furnizorii de energie electrică și jucătorii din zona IT&C există proiecte comune și urmărim cu prioritate securitatea cibernetică, un exemplu fiind colaborarea care există între Telekom Romania și Teletrans, E.ON, Electrica, Transelectrica, Transgaz și alți parteneri.

CRE a fost înființată în anul 2010, este o organizatie neguvernamentală, non profit și apolitică, care reprezintă în mod independent și echidistant interesele membrilor săi. 

Asociația reprezintă interesele instituțiilor sectorului energetic românesc (electricitate, gaz, petrol, apă, nuclear, cărbune, energii neconvenționale, institute de proiectare din domeniul energetic) în relația cu instituțiile europene, cu alte instituții și organizații internaționale reprezentative în domeniu și în special cu cele având sediul în Bruxelles.

Asociația a reușit să atragă în ultimii 6 ani circa 4 milioane de euro în cadrul a 11 proiecte europene, unele în domeniul securității cibernetice, pentru care am fost premiați în urmă cu trei ani.

În zona proiectelor de securitate cibernetică derulate de CRE, asociația a oferit o soluție de protecție a rețelelor inteligente de distribuție a energiei electrice împotriva atacurilor de acest tip. Soluția a fost dezvoltată împreună cu Politehnica București. De asemenea, avem în derulare, în cadrul unui consorțiu, un proiect european pe o perioadă de 36 luni, iar soluțiile propuse de noi au fost apreciate.

CRE încurajează colaborarea cu jucătorii din zona IT&C și doreşte să colaboreze și cu viitorul centru de securitate cibernetică care va fi deschis la București.

Pentru CRE, educația reprezintă o prioritate și am concretizat această prioritate în cadrul unui proiect de informare. De asemenea, avem un parteneriat cu o universitate și a fost pus în practică un curs de specialitate în privința securității cibernetice.