Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Orange își extinde rețeaua 5G/5G+. De astăzi, serviciile sunt disponibile și în Pitești

Locuitorii, autoritățile publice și companiile din Pitești au acces, începând de astăzi, la servicii 5G de la Orange.

În urma adăugării orașului Pitești pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de orașe din întreaga țară. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Orașele cu 100% acoperire 5G via Orange sunt Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Oficialii operatorului precizează că pe baza testelor efectuate de utilizatori români pe platforma Netograf.ro a ANCOM, Orange România oferă cele mai mari viteze de încărcare și descărcare a conținutului online, acestea fiind de până la două ori mai mari decât ale operatorului clasat pe locul al doilea, certificând faptul că în 2023 clienții Orange au avut cele bune viteze medii de internet fix și mobil. Orange România este astfel pentru al 7-lea an consecutiv rețeaua care oferă clienților săi cele mai mari viteze medii din România pentru internetul prin fibră și pentru cel mobil.

Rețeaua Orange 5G are viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, putând oferi utilizatorilor o experiență similară cu cea furnizată de internetul prin fibră optică.