Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Ericsson lansează 3 noi echipamente radio Massive MIMO și 6 unități RAN Compute pentru accelerarea 5G

Ericsson a adăugat trei noi dispozitive radio 5G în portofoliul său Massive MIMO și și-a extins platforma echipamentelor baseband RAN Compute cu șase noi produse, pentru a accelera lansarea rețelelor și serviciilor 5G de bandă de frecvențe 3.4-3.8 GHz (mid-band), cea mai utilizată în lume pentru astfel de aplicații.

Prin intermediul noului spectru de frecvențe mid-band, furnizorii de servicii de comunicații își pot optimiza spectrele 5G de care dispun deja. Spectrul de frecvențe mid-band reunește diferențele de viteză, capacitate și acoperire oferite de spectrele de frecvență în low-band, respectiv high-band, iar rețelele 5G care utilizează această bandă de frecvențe, la scară largă, vor putea asigura servicii atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi.

Oficialii companiei precizează că noile soluții din portofoliul Massive MIMO facilitează implementarea spectrului de frecvențe mid-band pentru tehnologia 5G, reducând amprenta de carbon și sporind capacitatea de peste trei ori.

Noile dispozitive cântăresc 20 de kilograme şi sunt cu până la 45% mai ușoare și cu 20% mai eficiente din punct de vedere energetic decât cele din generația anterioară, având integrat un sistem de răcire pasivă pentru a minimiza costurile de întreținere. Aceste sisteme pot fi instalate în diverse locații, atât în zonele urbane, cât și în cele rurale și au multiple scenarii de utilizare: industria automotive, transporturi și logistică, accesul la rețelele wireless fixe, explică specialiştii Ericsson.  

De asemenea, Ericsson a optimizat și portofoliul de produse base-band RAN Compute, introducând șase produse noi, care includ extensii pentru rețelele 4G și noi soluții pentru spectrul mid-band 5G, ce pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Acestea au o capacitate cu până la 50% mai mare și un consum de energie mai mic cu 15-20%.

Cele mai recente produse și soluții din portofoliile radio Massive MIMO și RAN Compute au fost dezvoltate pe platforma Ericsson Silicon. Astfel, dispozitivele Massive MIMO pot face o estimare în timp real a canalelor și permit o direcționare extrem de precisă a undelor radio (beam-forming), facilitând astfel un grad ridicat de  acoperire. De asemenea, au fost integrate sisteme și măsuri suplimentare de securitate în arhitectura noilor echipamente, pentru a asigura protecția soluțiilor software și a datelor importante.