Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Orange aduce 5G în Oradea

Începând de astăzi, locuitorii, autoritățile publice și companiile din Oradea au acces la reţeau Orange 5G. Pentru clienții din Oradea operatorul oferă discounturi de 100 euro la achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă primesc reduceri de până la 50%.

Clienții din Oradea pot achiziționa telefonul Motorola Moto G53 5G la 99 euro împreună cu abonamentul Fun 11, însă prin intermediul ofertei locale de Buy-Back 5G, acesta poate fi cumpărat cu 0 euro, dacă aduc un telefon vechi a cărui valoare este de minimum 10 euro.

Tot în această perioadă, abonamentul Smart Plus 15, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 15 euro la 7,5 euro/lună, iar abonamentul Fun 11 cu internet 5G nelimitat, și 8,22 GB roaming SEE este acum 8.8 euro/lună, redus cu 20%.

Rețeaua Orange 5G permite viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, de care pot acum beneficia și clienții din Oradea. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Odată cu adăugarea orașului Oradea pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G devine disponibilă în 29 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Orașele cu acoperire 5G în proportie de 100% sunt Arad, București, Miercurea-Ciuc, Târgu Mureș și Sibiu.