Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Conferinţa 5G Industrial 2020: Dan BOABEŞ, Co-Fondator, CityLink: Flota noastră are soluţii de detecţie a accidentelor; incidentele au scăzut cu peste 30%

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCILREVISTA COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.RO au organizat pe 25 septembrie 2020 conferinţa online 5G INDUSTRIAL 2020: România – Şansele unei economii accelerate de IoT, WiFi, Cloud, 5G.

Dan BOABEŞ, Co-Fondator CityLink:

„Am implementat pe toată flota noastră CityLink soluții de detecție a accidentelor și statisticile au arătat că incidentele au scăzut cu peste 30%, fapt ce a condus la reducerea costurilor cu asigurările.

Proiectul nostru CityLink, cu servicii de mobilitate urbană, a fost al patrulea sau al cincilea de acest tip lansat în România, însă am încercat să învățăm din ce au făcut alții înaintea noastră. Noi, spre exemplu, am pus foarte mult accent pe comportamentul șoferilor în timpul condusului și am introdus bonificații sau, dimpotrivă, penalizări în cazul în care stilul de condus este agresiv. Săptămâna trecută am detectat un client care făcea opt-uri la două noaptea în parcarea unui Kaufland.

Avem peste 150 de mașini în flota CityLink și aproape 1.000 de biciclete conectate la platformă.

Competiția nu stă pe loc și este o provocare pentru noi să păstrăm ritmul. 

Sunt în general flote mari ori de mașini electrice, care au anumite probleme de a fi realimentate, ori mașini care nu sunt hibride sau nu au nicio componentă electrică și credem noi că nu aduc beneficii reale modului în care se călătorește în București.

Sunt idei care se pot implementa și City Link este un exemplu pozitiv.

Noi suntem deschiși la parteneriate, noi nu vedem concurența ca pe ceva care închide alte proiecte, ci dimpotrivă, care oferă un serviciu mult mai bun către utilizatorul final și asta putem face fie singuri, fie în parteneriate chiar și cu concurenții nostri. Am avut și avem o colaborare foarte bună cu Telekom, lucrăm cu Toyota, care ne-a personalizat mașinile pentru acest serviciu.

Legat de SNR, unde am fost implicat în urma cu 20 de ani, există potențial acolo, mai ales pentru a oferi soluții tehnologice pentru diverse industrii, pentru diverse verticale.”