Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Conferinţa 5G Industrial 2020: Ioan DEMETER, Managing Director, MobiSoft: În UK, OFCOM, echivalentul ANCOM, cere 980 £ pe 3 ani pentru o licență 5G

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCILREVISTA COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.RO au organizat pe 25 septembrie 2020 conferinţa online 5G INDUSTRIAL 2020: România – Şansele unei economii accelerate de IoT, WiFi, Cloud, 5G.

Ioan DEMETER, Managing Director, MobiSoft:

„În momentul de față, investițiile în 5G sunt de până la 10 ori mai mari decât în 4G, și mă refer aici la optimizare și resurse de infrastructură. În acest context, se pune problema acordării licențelor 5G de tip local access. 

Se folosește spectru în 3,8 – 4,2 GHz în care aceste licențe sunt acordate unor parteneriate private sau public-private, în care se face o dezvoltare locală de teste 5G, în care sunt dezvoltate aplicațiile și verticalele respective. 

Mă refer la industrial IoT, la proiecte smart manufacturing sau smart factory, sunt proiecte care nu au nevoie de acoperire națională ca să dezvolte un proiect 5G într-o fabrică de autoturisme.

În Marea Britanue, firme ca Nissan, Ford sau McLarren și-au dezvoltat propriile lor rețele de 5G, care sunt făcute doar local, pe o singură  zonă geografică.

În Marea Britanie, OFCOM-ul, echivalentul ANCOM, cere 980 de lire sterline pe 3 ani pentru o licență 5G. Astfel, nu mai avem nevoie să ne ducem la bancă să luăm credite de la bancă pentru construirea unei rețele 5G.

Marii jucători industriali, cum ar fi Renault sau Ford, vor putea să-și dezvolte IoT local.

Unul dintre pilonii dezvoltării 5G este MMTS, Mobile Massive Type Telecommunications, care înseamnă volume de până la un milion de dispozitive conectate la o celulă.”