Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Florin Petolea, noul Chief Technology & Information Officer al Telekom Romania Mobile

Florin Petolea a fost numit Chief Technology & Information Officer al Telekom Romania Mobile Communications S.A., începând cu data de 4 mai 2023, fiind responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de rețeaua mobilă, IT și RPA. Acesta va raporta direct către CEO-ul companiei, Babis Mazarakis.

Florin Petolea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, atât în România, cât și în străinătate. Înainte de a se alătura Telekom Mobile, a fost consultant de strategie și Network Rollout Director pentru Telekom Romania Communications SA (2014-2022). Între 2014 și 2016, a fost CEO al NextGen Communications, o subsidiară a Telekom Romania. Anterior și-a început cariera la Alcatel Lucent, unde a deținut mai multe funcții de conducere atât în România, cât și în străinătate, în perioada 2012-2014 ocupând poziția de Country Senior Officer și Managing Direct al companiei. Domnul Florin Petolea deține o diploma de master în Telecomunicații și un MBA la OUBS UK.