Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Nokia XR21 vrea să vă scape de „phone-xiety”, teama deteriorării telefonului

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, lansează Nokia XR21, un smartphone pe care îl promovează drept vindecător de „phone-xiety”, mai precis teama de a scăpa, de a deteriora sau de a nu avea un telefon funcțional, datorită durabilității sale certificate și a duratei de viață a bateriei de două zile. Nokia XR21 este disponibil în nuanța Pine Green în România începând de astăzi, la 2499 RON.

Echivalentul smartphone al modelului Nokia 3310 (telefonul clasic cunoscut ca fiind aproape indestructibil), Nokia XR21 este rezistent la căzături, praf și apă. Rezistă la orice, de la căderea din buzunarul pantalonilor și lovirea ecranului de pământ până la drumeții în ploaie torențială timp de 72 de ore, se precizează într-un comunicat de presă al producătorului.

Nokia XR21 este creat în jurul unui cadru turnat prin injecție, obținut din aluminiu 100% reciclat, și este protejat de o carcasă realizată din materiale durabile și de ecranul Corning Gorilla Glass Victus, toate proiectate și certificate pentru a rezista la impact.

Modelul are o durabilitate certificată MIL-STD-810H, ceea ce îl face rezistent la căzături, praf și apă. În plus, în timpul testelor interne, Nokia XR21 a supraviețuit căderii de la 1,8 m, precum și scufundării la 1,5 m sub apă timp de o oră, rezistând totodată presiunii echivalente unui jet de 100 de bari (mai mare decât presiunea de cedare a furtunelor pompierilor din Marea Britanie), cu o temperatură a apei de 80°C.

Acesta poate rezista și poate fi utilizat la temperaturi cuprinse între -20°C și +55°C – aceasta din urmă este cu un grad mai puțin decât cea mai ridicată temperatură a aerului înregistrată pe Pământ, în Death Valley din California. În plus, ecranul de 6,49″ poate fi utilizat cu mâinile ude, în ploaie sau în timp ce purtați mănuși.

Nokia XR21 garantează patru ani de actualizări lunare de securitate, trei ani de actualizări ale sistemului de operare, trei ani de garanție și o garanție de înlocuire a ecranului de un an.