Discount de 30% la înlocuirea ecranului şi a plăcii de bază şi 40% la foliile de protecţie ale telefoanelor Huawei

Noua campanie estivală Huawei desfăşurată între 15 iunie – 31 iulie promovează serviciile door-to-door gratuite şi prețuri speciale la înlocuirea unor piese de schimb sau la achiziționarea unor accesorii suplimentare pentru telefoane și cadouri pentru cei care se prezintă în Huawei Customer Service Center în zilele de miercuri, joi și vineri din perioada campaniei.

Compania oferă o reducere de până la 30% pentru serviciile de înlocuire a ecranului și/sau a plăcii de bază în centrele de service disponibile pentru utilizatori.

Clienții care se prezintă în Huawei Customer Service Center, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, numărul 23 A, primesc folii de protecție pentru ecran și capac spate, cu un discount de 40%.

Huawei extinde gratuitatea serviciului door-to-door, de care utilizatorii au beneficiat și în cadrul campaniei anterioare. Astfel, în perioada 15 iunie – 31 iulie, preluarea de la domiciliu a dispozitivelor care au nevoie de asistența specialiștilor din centrele de service este gratuită pentru toate dispozitivele HUAWEI, inclusiv pentru cele care nu dispun de garanție.

Serviciul door-to-door acoperă toate categoriile de produse HUAWEI: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, ceasuri inteligente, routere și modemuri. Consumatorii pot solicita serviciul door-to-door prin intermediul liniei telefonice de asistență la  numărul 0800 400 896.