CVPR 2020: OPPO câştigă locul I la categoria AI

OPPO a participat la Conferința virtuală Computer Vision și Pattern Recognition (CVPR) 2020, unde şi-a prezent inovaţiile în domeniul Inteligenței Artificiale, câștigând două locuri întâi și două locuri trei. Totodată, OPPO a dezvăluit noul Departamentul de Percepție Inteligentă și Interacțiune care va explora noi tehnologii AI.

Unele dintre tehnologiile câștigătoare sunt: super rezoluție perceptuală care îmbunățățește calitatea imaginilor încețoșate de până la 16 ori păstrând totodată aspectul natural, localizare vizuală care identifică locul unde a fost realizată imaginea analizând elementele din cadru și recunoașterea comportamentului uman în clipurile video.

CVPR este un eveniment anual organizat de Institutul Inginerilor Electrotehniști și Electroniști (IIEE). Acesta acoperă toate ariile computer vision și computer pattern, machine learning, IA și reprezintă o sursă de inspirație și informare valoroasă pentru studenți, academicieni și cercetători din această industrie.

Aceasta e prima recunoaștere oficială a rezultatelor noastre în R&D de la înființarea Departamentului de Percepție Inteligentă și de Cercetarea Interacțiunii, din cadrul Institutului de Cercetare OPPO, dovedind totodată competitivitatea OPPO în domeniul Inteligenței Artificiale” a declarat Eric Guo, Cercetător Șef Departament Percepție Inteligentă OPPO.