Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

OPPO semnează cu Amazon Web Services pentru stocarea datelor în cloud

OPPO va colabora cu Amazon Web Services (AWS), care se poziţionează drept lider global în servicii cloud, pentru a oferi utilizatorilor sistemului de operare ColorOS, servicii de stocare a datelor în cloud, precum fotografii/video-uri, contacte, notițe și alte informațiiAceste servicii au fost certificate de ePrivacy, CSA STAR, și ISO (ISO/IEC 27001, 27018, 29151).

OPPO va utiliza infrastructura AWS din Singapore, Franța și India, inclusiv Amazon Aurora (baza de date concepută pentru servicii cloud), inclusiv o serie de servicii de securitate AWS precum AWS CloudTrail, AWS Key Management Service, AWS Network Firewall, AWS Certificate Manager și AWS Artifact.

ColorOS11, cea mai recentă versiune a sistemului de operare proprietar OPPO, bazat pe Android 11, asigură securitatea datelor utilizatorilor prin servicii precum Sistemul Privat/Private System OPPO, Private Safe și Protecția Informațiilor Personale. Sistemul Privat/Private System permite crearea a două conturi separate, unul pentru rularea aplicațiilor și a datele și unul personal, pentru conținuturile personale ale utilizatorului. Prin funcția Private Safe, utilizatorii pot crea un spațiu protejat de parolă pentru a păstra datele personale sensibile fiind indisponibile inclusiv chiar și pentru aplicațiile cu acces la conținutul media. Mai mult, funcția de Protecție a Informațiilor Personale oferă posibilitatea de a trimite aplicațiilor care impun accesul la date, un formular cu date cenzurate fără a dezvălui datele personale ale utilizatorilor.

Exit mobile version