Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Operatorul Enigma-System.NET obține 41 de licențe pentru furnizarea de servicii de comunicații electronice, prin DECT, în toate județele țării

Operatorul Enigma-System.NET S.R.L. a transmis ANCOM în luna mai a acestui an solicitări privind acordarea drepturilor de utilizare a frecvențelor radio în banda 1880 – 1900 MHz pentru furnizarea de servicii de comunicații electronice, prin intermediul tehnologiei DECT, în 3.153 de localități în toate județele țării. ANCOM a declanșat astfel mecanismul de validare a opțiunilor, în conformitate cu prevederile relevante ale Documentului de poziție privind utilizarea spectrului radio la nivel național în banda de frecvențe 1880-1900 MHz. Autoritatea anunţă astăzi că Enigma-System.NET S.R.L. a obținut astfel 41 de licențe pentru furnizarea de servicii de comunicații electronice în toate județele țării cu valabilitate până la 30 iunie 2026.

Având în vedere că Enigma-System.NET S.R.L. este singurul furnizor care și-a exprimat interesul pentru această bandă la acest moment, nu mai este necesară organizarea celei de a doua etape a mecanismului de validare a opțiunilor operatorilor, neexistând mai multe cereri pentru aceeași localitate. De aceea, toate opțiunile preliminare ale furnizorului Enigma-System.NET S.R.L. au devenit opțiuni finale, fiind emise licențe în favoarea acestuia.

În prezent, în banda DECT mai există două licențe deținute de Telekom România Communications S.A. pentru furnizarea de servicii de comunicații electronice prin intermediul unor rețele de acces pe suport radio în tehnologie DECT în 23 de localități din județul Galați și în 5 localități din județul Tulcea.

La acest moment, banda 1880-1900 MHz este alocată integral la nivel național celor doi furnizori.