Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO OPPO se lansează în România. Vezi cu ce produse!

Compania OPPO, fondată în 2004, s-a lansat oficial și în România, produsele fiind disponibile în magazinele fizice, online și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă începând din 6 iunie.

OPPO este un brand global, cu prezență în peste 40 de țări și cu mai mult de 40.000 de angajați la nivel mondial. Compania va investi 7 miliarde de dolari până în 2022,  pentru a aduce noi inovații în tehnologiile cheie hardware și software,  precum și în cazul conectivității 5G, al algoritmilor de inteligență artificială (AI), realitate augmentată (AR), big data. În momentul de față, OPPO are 6 institute de dezvoltare și 4 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Mai mult, în 2015, OPPO a creat o echipă dedicată dezvoltării tehnologiei 5G, fiind prima compania care a lansat comercial un smartphone 5G în Europa, în luna mai 2019, în Elveția.

Începând cu 6 iunie, cele mai noi produse OPPO din seriile Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi cumpărate de către utilizatorii români de la retailerii locali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, precum și de la operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre, ce oferă imagini fără cusur.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

În prezent, portofoliul local de produse include smartphone-uri și căști, însă, pe parcursul acestui an, OPPO va adăuga noi game de produse.

OPPO Reno3 Pro 5G

OPPO Reno3 Pro 5G are o carcasă subțire, de doar 7,7 mm, procesor QualcommSnapdragon 765G și cu funcție anti-lag. Sistemul de răcire este stratificat și bateria de 4025 mAh. Datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Reno3 Pro 5G continuă o parte dintre inovațiile seriei Reno2, dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

Luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajungepână la 1100 niți. Astfel, utilizatorii pot vedea conținutul afișat chiar și în lumina directă a razelor soarelui. Ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și  integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru.

OPPO Find X2

Datorită ecranului Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, astfel că Find X2 nu doar că redă ci și creează un conținut premium chiar și în cazul fotografiilor din timp de noapte.

Acest lucru este asigurat și prin noul chip OIS alături de o tehnologie multi-focus și un algoritm de ultra-rezoluție care asigură consistența culorilor și egalizarea lor în cazul tuturor camerelor. Senzorul 1/2.0, apertura de f/1.7 și sistemul stratificat de reducere a zgomotului, asigură poze clare chiar și în cele mai întunecate cadre. Mai mult, algoritmul modului Ultra Night se aplică tuturor celor 3 camere.

Noul OPPO Find X2are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare negru.

OPPO Seria A

Modelele seriei A sunt dotate cu procesoare quad-core sau octa-core, ecrane luminoase care dispun de TUV Blue Light Shield și sisteme foto de 2, 3 sau 4 camere.