Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noul website eurosport.ro

Eurosport, brandul de sport premium al Discovery, anunță lansarea unei versiuni îmbunătățite a website-ului eurosport.ro. „Eurosport, grupul media premium de sport în România, își extinde ecosistemul și sunt mândru să fac parte din această poveste entuziasmantă digitală. Eurosport are din acest moment o acoperire 360 prin prezența sa TV și digitală; pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport găsim dozajul potrivit între conținutul local și programele transmise de postul de televiziune. Prioritatea noastră este integrarea și coordonarea conținutului Eurosport în România. În plus, cred că sportul poate avea și un element educațional, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul. Pe canalele digitale Eurosport România vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate și a educației prin #sport”, precizează Ion Alexandru, redactor șef al eurosport.ro.

Platforma este în totalitate nouă și oferă utilizatorului conținut actualizat, care acoperă informații despre cele mai importante evenimente sportive locale și internaționale, în fiecare zi.

Noul website Eurosport acoperă zilnic principalele competiții și noutățile, având un flux mare de știri de luni până duminică, pe tot parcursul zilei. Evenimentele pentru care Eurosport deține drepturile de difuzare pe plan local sau chiar internațional sunt în același timp acoperite pe larg cu informații care completează conținutul disponibil pe canalele liniare și online.

Sportul este un pilon important al portofoliului nostru în România, așa că sunt bucuroasă să continuăm strategia noastră locală cu lansarea noului website eurosport.ro. După extinderea drepturilor de difuzare a Premier League, lansării emisiunii Premier League Show, achiziționarea drepturilor de difuzare a FA Cup și a turneelor ATP de anul viitor, ne confirmăm încă o dată angajamentul față de piața din România. Astfel, ne întărim relațiile cu fanii sportului, dar și cu partenerii de business, oferind o platformă digitală care vine în completarea prezenței lineare a Eurosport, una dintre cele mai iubite destinații în ce privește conținutul premium de sport”, precizează Victoria Davies, SVP, General Manager Discovery CEEMCA.

Printre noutățile implementate se numără și disponibilitatea consultării scorurilor meciurilor direct pe website, în timp real. Cele mai importante competiții sportive din lume sunt acoperite în diverse forme, inclusiv prin articole de tip live-text, formate de live streaming sau video. De asemenea, nu vor lipsi de pe eurosport.ro rezumatele evenimentelor sportive de pe canalele Eurosport, interviuri exclusive sau alte materiale unice.

Noul website funcționează în strânsă legătură cu Eurosport Player, serviciul de streaming al Eurosport live și la cerere, oriunde, oricând și pe orice dispozitiv. Mai mult, platforma Eurosport Player a trecut la rândul ei printr-un proces de actualizare, oferind o experiență îmbunătățită utilizatorului.

Conținutul eurosport.ro este oferit de o echipă editorială a 909 Agency. Redacția nouă este condusă de redactorul șef Ion Alexandru, care are în spate o experiență de 13 ani în trustul Pro, lucrând în presa sportivă. Zona de publicitate va fi gestionată de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.