Dystopia: Contest of Heroes, cu campionul Conor McGregor, se lansează în exclusivitate în Huawei AppGallery

Jocul Dystopia: Contest of Heroes este lansat, în exclusivitate, în magazinul de aplicații Huawei. Jocul este acum disponibil în AppGallery sau poate fi descărcat de aici.

Dystopia: Contest of Heroes este o producţie a studioului independent de dezvoltare de jocuri Beetroot Lab din Letonia și este disponibil exclusiv pentru utilizatorii Huawei înainte de a deveni disponibil pe alte platforme.

Este un joc de luptă multiplayer free-to-play, cu o grafică color de înaltă calitate, și o serie de eroi 3D complet personalizabili, cu abilități controlate de jucător. Într-un New York distopic al anului 2065, jucătorii trebuie să construiască un imperiu prin ocuparea de districte și colectarea de echipamente tematice SF, să gestioneze raidurile asupra altor jucători și să construiască alianțe sociale.

O funcție cheie a acestui joc de strategie, dezvoltat într-un interval de trei ani, este seria de turnee integrate care permit mai multor jucători din întreaga lume să concureze. Funcția este îmbunătățită și cu un turneu anual găzduit de personajul principal al jocului, irlandezul Conor McGregor, artist marțial mixt și jucător de box profesionist și fost campion UFC.

La lansarea unui test de soft din Noua Zeelandă, Australia, Canada și Țările Nordice, cu un grad controlat de promovare, Dystopia a obținut un scor de 7% D28. 7% dintre utilizatorii care au instalat jocul încă îl jucau după 28 de zile, iar conversia la utilizatorii plătiți a ajuns la 3,2% pe piețele de nivel 2 și la aproape 5% pe piețele de nivel 1.

Beetroot Lab a avut suport tehnic de la Huawei, incluzând utilizarea kiturilor dezvoltate de Huawei Mobile Services, în special Account Kit și In-App-Purchases Kit, pentru a facilita achizițiile de produse virtuale în aplicație și plata rapidă.