Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Noul Canon EOS M200 are funcţia de filmare 4K

Canon Europe lansează mult-aşteptatul succesor al modelului EOS M100 de mare succes – modelul Canon EOS M200. Upgrade-urile pentru acest aparat foto mirrorless includ dotarea cu cel mai nou procesor DIGIC 8, focalizare automată îmbunătăţită şi adăugarea funcţiei de filmare 4K. La acestea se adaugă o interfaţă ghidată pentru utilizatori, numeroase funcţii creative şi filmare pe verticală, astfel încât va fi foarte simplu să îl alegeţi în locul unui smartphone şi să începeţi să partajaţi imagini şi înregistrări video remarcabile.

Surprindeţi imagini clare şi spectaculoase fără efort

Cu ajutorul modelului Canon EOS M200, poveştile prind viaţă în mod creativ şi fără efort. Interfaţa ghidată a acestui model este perfectă pentru cei care utilizează pentru prima dată un aparat foto, beneficiind de ghidare pe ecran, dar şi de sfaturi şi idei despre cum pot obţine cele mai bune rezultate.

Senzorul APS-C de 24,1 megapixeli al modelului este mai mare decât un senzor specific telefoanelor inteligente, oferind imagini foarte detaliate, cu aspect clar şi spectaculos, chiar şi atunci când imaginile sunt decupate sau mărite pentru a fi partajate în mediile de socializare.

Modelul este dotat cu Dual Pixel CMOS AF – o tehnologie dezvoltată de Canon care asigură aspectul profesional al filmărilor şi imaginilor prin păstrarea unei focalizări clare auspra subiectului, oferind o estompare plăcută a fundalului – ideal pentru surprinderea de imagini la petreceri, festivale sau concerte, atunci când sensibilitatea AF în lumină slabă scade la EV-4. De asemenea, adăugarea funcţiei de focalizare automată cu detectarea ochilor contribuie la surprinderea expresiilor naturale ale prietenilor şi membrilor familiei prin menţinearea automată a focalizării pe ochii subiecţilor.

Utilizarea celui mai nou procesor Canon, DIGIC 8, asigură buna funcţionare a modelului şi garantează calitatea rezultatelor obţinute. Având o valoare ISO maximă de 100-25600 (care se poate extinde până la echivalent ISO 51200), DIGIC 8 protejează imaginile, contribuind la claritatea lor şi reduce zgomotul de imagine atunci când fotografiaţi în locuri mai întunecate, precum baruri sau evenimente muzicale.

De asemenea, procesorul DIGIC 8 oferă noi valenţe în arta povestirii, facilitând filmarea 4K şi asigurând cel mai înalt nivel de claritate la filmare. Modelul Canon EOS M200 creşte potenţialul poveştilor spuse cu ajutorul aparatului foto, cu ajutorul fruncţiei de înregistrare cu redare accelerată în format 4K şi datorită capacităţii de a extrage fotografii 4K din filmele 4K, ideal pentru surprinderea amintirilor în detaliu.

Ecranul tactil LCD al modelului Canon EOS M200 se roteşte la 180 de grade, astfel încât oferă mult mai multe variante de selfie decât un smartphone. Modul Autoportret al acestui model permite reglarea în timp real a unor setări precum estomparea fundalului şi luminozitate. O premieră pentru modelele EOS, butonul pentru înregistrare video este afişat pe ecranul tactil atunci când sunteţi în Modul Film, poziţionat ideal pentru a fi utilizat cu uşurinţă atunci când înregistraţi pentru vlog cu ecranul rotit la 180 de grade. Filmele pot fi înregistrate şi redate pe mobil având orientare verticală, astfel încât să fie optimizate pentru a putea fi partajate pe mediile de socializare, după ce au fost realizate.

Deblocaţi-vă creativitatea

Modelul Canon EOS M200 este dotat cu numeroase setări şi instrumente care să îi ajute pe cei care renunţă la fotografierea cu un smartphone şi îşi doresc să surprindă amintiri într-un mod artistic şi plin de imaginaţie.

De asemenea, modelul este dotat cu funcţia Asistenţă Creativă de la Canon, constând într-o serie de efecte, filtre şi instrumente de reglare a culorii ce pot fi aplicate pe fotografii la încadrare sau după realizarea unei fotografii. Se pot adăuga efecte şi la fotografiile realizate, exact ca în cazul aplicaţiilor foto, având la dispoziţie o gamă variată de filtre creative, inclusiv alb-negru granulat, ochi de peşte şi focalizare estompată.

Compatibilitatea cu gama de obiective EF-M, creative şi accesibile, îi asigură modelului Canon EOS M200 un potenţial cu adevărat extins. Cu ajutorul obiectivelor EF-M grandangulare, telefoto şi macro veţi obţine imagini variate şi expresive, iar obiectivele din gama EOS poate fi utilizate cu ajutorul unui adaptor pentru montură EF-EOS M.

Partajaţi momente speciale oriunde, în orice moment

După ce conţinutul a fost realizat, personalizat şi pregătit de partajare, modelul EOS M200 se conectează fără efort cu dispozitivele inteligente via Bluetooth® şi Wi-Fi folosind aplicaţia gratuită Canon Camera Connect pentru iOS şi Android. De aici, imaginile şi înregistrările pot fi descărcate, verificate şi partajate manual. De asemenea, imaginile pot fi trimise automat către un dispozitiv inteligent, pe măsură ce sunt realizate. Cât timp aparatul foto se află în raza Bluetooth, veţi rămâne conectaţi la un dispozitiv inteligent, chiar şi atunci când aparatul foto este oprit.

De asemenea, aplicaţia Canon Camera Connect facilitează fotografierea la distanţă cu un telefon inteligent sau o tabletă, ideal pentru realizarea fotografiilor de familie în grup sau a selfie-urilor.

Elegant şi compact, pentru utilizare zilnică

Canon EOS M200 este un model compact şi uşor care poate fi luat oriunde. Având o greutate de doar 299g (incluzând bateria şi cardul de memorie), este ideal pentru utilizarea zilnică, deoarece ocupă foarte puţin spaţiu. De asemenea, acest model are un aspect elegant şi plăcut, este disponibil în culorile negru sau alb, cu model de piele haşurat. Aspectul modelului Canon EOS M200 poate fi personalizat cu diverse faţete color, pentru a se potrivi mai multor ţinute.

Incredibil de simplu, modelul Canon EOS M200 va fi disponibil în magazinele online şi în magazinele fizice ale reprezentanţilor Canon începând cu luna octombrie, 2019: https://www.canon.ro/cameras/eos-m200/