Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Noua opțiune de plată simplă și sigură de la ING Bank România – Apple Pay

Pentru clienții săi persoane fizice și juridice ING Bank România a lansat serviciul Apple Pay, care transformă plățile mobile oferind o opțiune de plată simplă și sigură. Cu Apple Pay pe dispozitivele iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, clienții ING pot face cumpărături, rapid și simplu, în magazine, în aplicații și pe site-uri web. „Lansarea Apple Pay a fost intens așteptată de clienții ING și completează acum opțiunile pe care le oferim pentru plățile mobile, alături de serviciul ING Pay, disponibil pentru utilizatorii de Android. Dacă ne uităm la cifrele privind gradul de utilizare și rata de adopție nu numai pentru ING Pay, dar și ING Home’Bank, nu avem nicio îndoială că asistăm la o revoluție digitală, ce se extinde și asupra comportamentului financiar, iar planurile pe care le avem în acest an vor contribui la îmbunătățirea experienței utilizatorilor privind plățile mobile.”, a declarat Robert Anghel, Head of Mobile Payments.

Securitatea și confidențialitatea datelor se află în centrul preocupărilor Apple Pay. Atunci când este folosit un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitive sau pe serverele Apple. În schimb, un număr specific dispozitivului este asociat și salvat într-un format criptat în spatele unui cip securizat Secure Element pe dispozitiv. Fiecare tranzacție este autorizată cu un cod dinamic unic de securitate.

Apple Pay este ușor de activat, iar utilizatorii se pot bucura în continuare de toate avantajele și beneficiile oferite de cardurile de debit sau credit ING.

Folosind iPhone-ul sau Apple Watch-ul, clienții pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxi, automate și în multe alte locuri. De asemenea, clienții pot face cumpărături în aplicații sau pe site-uri web în Safari prin intermediul Apple Pay, fără a mai fi necesar să completeze formulare lungi de înregistrare a contului sau să introducă, în mod repetat, adresa de facturare sau livrare. La fiecare achiziție, autentificarea se poate realiza, cu o simplă privire sau atingere folosind funcțiile Face ID sau Touch ID, sau utilizând parola dispozitivului.

http://www.apple.com/apple-pay/

Exit mobile version