Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noua cameră mirrorless Full-Frame, LUMIX S1H, poate înregistra 6K/24p

Panasonic anunță LUMIX S1H – o nouă cameră mirrorless cu senzor de imagine Full-Frame care combină calitatea video profesională cu mobilitatea extremă a unei camere mirrorless. Așa cum a fost anunțat chiar din faza de dezvoltare, LUMIX S1H este prima cameră din lume capabilă să realizeze înregistrări video la 6K/24p (raport de aspect 3:2), 5.9K/30p (raport de aspect 16:9), și 10-bit 60p 4K/C4K.
Un senzor de imagine Full-Frame de 24.2 megapixeli nou dezvoltat este compatibil cu Dual Native ISO.

În combinație cu procesarea optimă a semnalului de către procesorul de imagine Venus Engine, camera atinge un grad ridicat de sensibilitate și un zgomot minim. LUMIX S1H asigură o gamă dinamică de 14+ stopuri, comparabilă cu cea a camerelor de cinema, și V-Log / V-Gamut compatibile cu calorimetria populară denumită “VariCam Look.”

Caracteristicile care fac LUMIX S1H o cameră specială sunt un timp de înregistrare nelimitat în toate modurile de înregistrare, grație tehnologiei inovative de dispersie a căldurii disponibilă doar la Panasonic. Modurile HDR (High Dynamic Range) în HLG (Hybrid Log Gamma), 4:2:2 10-bit HDMI output, Anamorphic 4:3 sunt disponibile de asemenea împreună cu o varietate de instrumente specifice pentru cinematografie, precum lămpi de semnalizare, un monitor al formei de undă și o funcție V-Log View Assist.


LUMIX S1H beneficiază de stabilizarea imaginii în corpul camerei (Body I.S.) pentru a compensa în mod eficient tremurul mâinii. Combinând Body I.S. (5 axe) și O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe) în obiectivele din seria LUMIX S, Dual I.S. 2 corectează neclaritatea imaginilor permițând o timpi de expunere cu până la 6.5 stop-uri mai lungi. Noul ecran Real View Finder pivotant și LCD-ul din partea de sus a camerei se remarcă prin dimensiunile generoase, rezoluția înaltă și vizibilitatea sporită. Designul robust asigură fiabilitatea de care au nevoie fotografii și videografii profesioniști.

Sistemul de cameră Full-Frame din seria LUMIX S adoptă montura L-mount pentru a oferi utilizatorilor o gamă de produse variate și adaptate pentru viitor. În prezent, peste 46 de obiective interschimbabile inclusiv 11 sau chiar mai multe obiective LUMIX S/S PRO sunt disponibile sau vor fi disponibile de la Panasonic, Leica Camera și Sigma, iar o varietate de adaptoare/convertoare extind și mai mult oportunitățile de utilizare cu și mai multe obiective. L-Mount deschide așadar un spectru de posibilități creative aproape nelimitat.

Panasonic s-a dedicat dezvoltării unor camere profesionale de cinema pentru a face față nevoilor industriei în funcție de epocă, ceea ce i-a consolidat reputația de care se bucură astăzi. Pe de altă parte, Panasonic a fost prima companie din lume care a dezvoltat camerele digitale mirrorless compacte, ușoare, pe care apoi le-a perfecționat continuu.

Din combinația acestor idei inovatoare cu studiile acumulate, seria LUMIX GH a spart barierele industriei cu un concept în care o cameră foto înregistrează video la o calitate fără precedent chiar și pentru cinematografie. Integrând apoi potențialul senzorului Full-Frame, Panasonic prezintă cu mândrie LUMIX S1H ca o cameră digitală mirrorless esențială, care reunește cele mai bune caracteristici de performanță.

Panasonic oferă acum trei modele inovatoare din seria LUMIX S de camere digitale mirrorless Full-Frame S1R, S1 și noul S1H. LUMIX S1R este ideal pentru fotografii de rezoluție înaltă, LUMIX S1 este o cameră hibridă avansată pentru fotografii și înregistrări video de înaltă calitate, iar LUMIX S1H este concepută și dezvoltată special pentru producția cinematografică.

Cu această gamă de produse, Panasonic se angajează să îndeplinească cerințele oricărui profesionist în domeniul imaginii asumându-și provocarea de dezvoltare continuă a culturii foto/video în această nouă eră digitală.

1 1 Performanță de înregistrare video la calitate de cinema

Capacitatea excepțională de înregistrare video este caracteristica deosebită a LUMIX S1H și totodată funcția care o transformă într-un instrument profesionist pentru producția cinematografică.

S1H conține un senzor CMOS Full-Frame de 35 mm de 24.2 megapixeli (35.6 mm x 23.8mm) care captează rezoluția 6K. Cu o rezoluție activă de 6,024 x 4,016, S1H furnizează aproximativ 24.2 milioane de pixeli. Adoptarea OLPF (Optical Low Pass Filter) suprimă efectul de moar. În combinație cu procesarea optimă a semnalului în procesorul de imagine Venus Engine, S1H asigură înregistrarea cu un grad ridicat de sensibilitate maxim ISO 51200 și un zgomot minim.

Caracteristica unică a LUMIX S1H este sensibilitatea ISO duală nativă, o tehnologie care a fost introdusă pentru prima dată în seria de vârf de gamă VariCam. Ea utilizează un proces care permite citirea senzorului într-o manieră fundamental diferită, extrăgând mai multe informații fără a degrada imaginea. În consecință, rezultă o cameră care poate comuta de la sensibilitatea standard la o sensibilitate mai ridicată cu aproape nicio creștere la nivel de zgomot sau alte artefacte.

ISO dual nativ oferă cineaștilor o varietate generoasă de opțiuni artistice precum și posibilitatea de a folosi mai puțină lumină pe set, economisind astfel timp prețios. ISO dual nativ de la LUMIX S1H poate fi de 640 și 4000*1, ceea ce permite cineaștilor să filmeze în aproape orice condiții de lumină. În mod normal, zgomotul crește proporțional cu sensibilitatea la un senzor de imagine simplu nativ.

Cu toate acestea, noul senzor de imagine ISO dual nativ din S1H minimizează generarea zgomotului alegând un circuit optim de utilizare în conformitate cu sensibilitatea, înainte de procesarea amplificării. Prin urmare, acesta permite înregistrarea cu un grad ridicat de sensibilitate, la maximum ISO 51200. Această tehnologie ISO dual nativă poate fi comutată manual între LOW (ISO 640-5000) și HIGH (ISO 4000-51200).

Maximizând utilizarea pixelilor în senzorul de imagine Full-Frame, LUMIX S1H a atins pentru prima dată în lume performanțele de înregistrare video de înaltă rezoluție de 6K/24p, 5.4K/30p (raport de aspect 3:2) sau 5.9K/30p (raport de aspect 16:9). Este de asemenea prima cameră digitală Full-Frame cu sistem de obiective interschimbabile care permite înregistrarea vide 10-bit 60p 4K/C4K HEVC folosind un echivalent al suprafeței de imagine de Super 35mm. 4:2:2 10-bit 4K30p poate fi înregistrat în H.264 pe întreaga suprafață. Datele de rezoluție înaltă pot fi utilizate de asemenea pentru a crea înregistrări 4K cu o calitate superioară a imaginii sau pentru decuparea imaginilor în 4K.

Gama dinamică măsoară intervalul de luminanță pe care îl poate capta o cameră digitală. LUMIX S1H furnizează 14+ stopuri în gama dinamică, virtual identice cu cele ale camerelor de cinema Panasonic, pentru a reproduce cu precizie orice element, din zonele întunecate până în zonele luminoase.

Abilitatea de a capta culorile precise și textura pielii umane sunt esențiale pentru orice cineast. LUMIX S1H importă renumita colorimetrie din gama de camere de cinema VariCam. LUMIX S1H conține o captare V-Log/V-Gamut pentru a furniza o gamă dinamică ridicată și culori extinse. V-Log înregistrează o imagine foarte plată, menținând în aceasta toate informațiile de culoare sub o formă logaritmică. Ulterior, în post-producție, se va obține imaginea finală, cu o gană dinamică ridicată.

Senzorul CMOS al LUMIX S1H oferă un spațiu de culoare amplu cunoscut ca V-Gamut, fiind mai extins decât BT.2020. V-Log are caracteristici ale curbei logaritmice într-o oarecare măsură reminiscente din filmul negativ iar V-Gamut oferă un spațiu de culoare chiar mai amplu decât la înregistrarea pe film.
Funcția de înregistrare video HDR (High Dynamic Range) reproduce atât zonele luminoase cât și pe cele întunecate ale unei imagini, redând-o ca și cum ar fi percepută direct de ochiul uman. Camera înregistrează video cu o curbă gama specifică echivalentă cu ITU-R BT.2100, iar utilizatorul poate alege acum Hybrid Log Gamma (HLG) în stilul foto.

LUMIX S1H este capabilă să redea 4:2:2 10-bit 4K 60p/50p HDMI. Aceasta cuprinde o varietate de formate de înregistrare inclusiv modul 4:3 Anamorphic, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor profesioniștilor.

VFR (Variable Frame Rate) permite utilizatorilor să înregistreze video în slow-motion / fast-motion în C4K/4K (60 fps, maximum 2.5x mai lent în 24p) și FHD (180 fps, maximum 7.5x mai lent în 24p). Viteza maximă a cadrelor pentru înregistrarea video fast-motion este de 2 fps. În plus, înregistrarea video cu sunet HFR (High Frame Rate) este posibilă și cu utilizarea funcției de focalizare automată. O varietate de efecte sunt disponibile pentru a produce un video în slow-motion prin procesul de post-producție.

Sunt disponibile de asemenea instrumente practice precum Waveform Monitor sau funcția V-Log View Assist. Lămpile de semnalizare sunt echipate atât pe față cât și pe spatele aparatului, pentru utilizarea în configurații cu camere multiple.

  1. 2 Fiabilitate excepțională în sprijinul profesioniștilor

LUMIX S1H încorporează Body I.S. (stabilizator de imagine) pentru corectarea eficientă a tremurului mâinii. Panasonic a dezvoltat un algoritm care calculează cu precizie informațiile de vibrații primite nu doar de la un giroscop dar și de la senzorul de imagine și al accelerometrului.

Aceasta permite detectarea cu o mai mare precizie și compensarea oricărei vibrații, permițând astfel utilizarea la o viteză a declanșatorului cu 6 stopuri mai lentă. Combinând Body I.S. (5 axe) din cameră și O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe) în obiectivele din seria LUMIX S, Dual I.S. 2 pe 5 axe compensează mișcările ample, incontrolabile pe aparatele convenționale.

Maximizarea O.I.S. și B.I.S. este extrem de benefică la captarea telefoto și în condiții adverse, precum luminozitate scăzută sau fotografierea cu o singură mână cu o viteză a declanșatorului cu 6.5 stopuri mai lentă*2. Caracteristica DUAL I.S. pe 5 axe 2 funcționează atât pentru fotografiere cât și pentru înregistrări video, inclusiv pentru 4K. Body I.S. compensează mișcarea camerei chiar și la utilizarea altor obiective L-Mount fără O.I.S.

Pentru a obține înregistrări video stabile, continue, dispersia căldurii este o problemă crucială. Pe baza studiilor acumulate asupra simulării termice prin dezvoltarea camerelor de cinema profesionale dar și a camerelor foto digitale, Panasonic a conceput un ventilator de răcire cu o structură inovatoare care dispersează în mod eficient căldura exclusiv pentru LUMIX S1H pentru a susține capacitatea sa nelimitată de înregistrare video.

Pentru a fi suficient de robustă pentru a rezista în condiții dure de utilizare, structura principală este concepută dintr-o carcasă superioară/frontală/posterioară turnată din aliaj de magneziu. Construcția robustă cu garnituri de etanșare la fiecare articulație, cadran și buton conferă LUMIX S1H rezistență la stropii de apă dar și la praf fiind totodată rezistentă la îngheț până la temperaturi de -10 grade Celsius. Unitatea declanșatorului este concepută pentru a rezista la aproximativ 400,000 de cicluri.

LUMIX S1H este echipat cu un locaș dublu pentru card de memorie SD, compatibil cu UHS-II de viteză și capacitate ridicată și clasa de viteză video 90. Utilizatorii pot opta în mod flexibil pentru metoda de înregistrare între Relay Recording, Backup Recording sau Allocation Recording ceea ce permite stocarea datelor video și foto pe carduri diferite. Acumulatorul de înaltă capacitate 7.4-V 3,050 mAh atinge un timp de înregistrare de aproximativ 2 ore în toate modurile de înregistrare. Acumulatorul poate fi încărcat rapid prin USB PD (USB Power Delivery) folosind pachetul de cabluri USB3.1 tip C, care realizează de asemenea transferul rapid de date la înaltă viteză.

  1. 3 Extensibilitate pentru libertatea creativă

LUMIX S1H are capacitatea de redare 4:2:2 10-bit 4K 60p/50p HDMI. Pentru terminal este disponibil un HDMI tip A. În plus, LUMIX S1H dispune de un sistem de fixare pentru cablul HDMI pentru a preveni problemele cauzate de deconectarea accidentală.

LUMIX S1H este compatibil de asemenea cu sincronizarea Time Code IN/OUT prin terminalul de sincronizare flash și pachetul de cabluri de conversie BNC cu cablu BNC. Astfel, editarea non-lineară a înregistrărilor realizate cu camere multiple devine foarte simplă.

Pentru LUMIX S1H există o varietate amplă de accesorii care pot fi utilizate în comun cu S1R și S1 – un adaptor pentru microfon (DMW-XLR1), declanșator la distanță (DMW-RS2), manșon ocular, (DMW-EC6), grip (DMW-BGS1), încărcător pentru acumulator (DMW-BTC14) și altele. Adaptorul pentru microfon este un adaptor de tip plug-in cu două intrări XLR, pentru un microfon sau linie, complet configurabile, pentru a înregistra un sunet stereo la calitate superioară. Sursele MIC, LINE și CONDENSER sunt comutabile. Încărcătorul pentru acumulator este compatibil cu USB PD și permite încărcarea rapidă a acumulatorului în aproximativ 2 ore. În timpul încărcării prin acest adaptor, camera poate fi utilizată în mod normal. Pe camerele LUMIX seria S poate fi montat blițul extern (DMW-FL580L / FL360L / FL200L).

Compatibilitatea cu Bluetooth 4.2 (denumită BLE: Bluetooth Low Energy) permite conectarea constantă la un smartphone sau o tabletă, cu consum minim de energie. Configurația unei camere LUMIX S1 poate fi copiată și transmisă wireless către alte camere S1H, atunci când se utilizează camere S1H multiple. De asemenea, Wi-Fi 5-GHz (IEEE802.11ac) este compatibil 2.4-GHz (IEEE802.11b/g/n.) Astfel este garantată o conexiune sigură și stabilă nu doar cu un smartphone/o tabletă ci și cu alte dispozitive de la locație, pentru un control sigur de la distanță. Viteza de transmisie a datelor foto/video este crescută de asemenea folosind banda 5-GHz2. Aplicația LUMIX Sync pentru dispozitivele iOS2/Android*3 permite transferul fotografiilor către un smartphone sau o tabletă printr-o conexiune wireless simplă. De asemenea, aplicația permite controlul la distanță al camerei prin intermediul acestor dispozitive.

Programul aplicației LUMIX Tether permite fotografierea la distanță prin USB. Utilizatorii pot controla camera conectând-o la un PC prin USB. Astfel, imaginea poate fi vizualizată pe un monitor PC în vederea captării.

  1. 4 Operativitate ridicată pentru control intuitiv

LUMIX S1H folosește trei monitoare mari, de rezoluție ridicată, pentru confirmarea lină a imaginilor la fața locului.

Ecranul de 3.2-inch, 2,330K-dot în raport de aspect 3:2 prezintă o luminanță de aproximativ 150% mai mare comparativ cu LUMIX S1R/S1, GH5 și GH5S pentru o vizibilitate sporită la utilizarea în exterior. Adoptând o nouă structură mecanică, aceasta permite mișcări de pivotare astfel încât utilizatorii să poată schimba cu ușurință unghiurile fără a fi necesară decuplarea cablurilor HDMI sau USB. Există de asemenea un sistem de comandă tactilă. Live View Boost este o altă caracteristică practică grație căreia compoziția poate fi verificată chiar și în condiții de întuneric complet, amplificând sensibilitatea doar pentru vizualizarea live. De asemenea încorporează un mod Nocturn, caracterizat printr-o lumină redusă de fundal. Aceasta permite utilizatorului să urmărească în mod confortabil subiectul imediat după încadrarea în vizor, în cazul petrecerii unui timp îndelungat în condiții de întuneric.

LVF (Live View Finder) este factorul cheie care vine în completarea vitezei ultra ridicate de răspuns a camerei. LUMIX S1H, la fel ca S1R/S1, el incorporează cel mai ridicat nivel tehnologic Real View Finder, caracterizat prin cea mai înaltă rezoluție din lume, de 5,760k-dot. Raportul de mărire de 0.78x poate fi comutat la 0.7x sau 0.74x în funcție de situația de fotografiere. Adoptarea unui OLED de înaltă viteză, înaltă rezoluție pentru LVF obține o redare lină la 60 fps/120 fps (comutabilă), un răspuns de mare viteză cu o întârziere minimă de 0.005 sec și un contrast de 10,000:1 pentru o vizibilitate excepțională. Cu o deformație minimă și o performanță optică excepțională, acest Real View Finder asigură vizualizarea naturală, comparabilă vederii cu ochiul liber. Este întotdeauna focalizat și clar, de la centru și până în colțuri.

Noul Status LCD prezintă cea mai mare dimensiune din clasa sa, de 1.8-inch și o rezoluție înaltă. Adoptând MIP (Memory In Pixel technology), consumul de energie este minim, fiind astfel ideal pentru menținerea constantă în stare activă, chiar și în condițiile în care camera este oprită. Afișează timpul de înregistrare pentru video, numărul de imagini și autonomia rămasă, cu un fundal comutabil alb/negru. Asigură vizibilitatea ridicată atât în situații de luminozitate extremă în aer liber cât și în condiții întunecoase, datorită tipului de ecran LCD reflectorizant cu lumină de fundal. Setările principale pentru foto și video sunt afișate pe ecran. Reacția LCD este de asemenea suficient de rapidă pentru contorizarea codului de timp și monitorizarea audio.

LUMIX S1H dispune de numeroase butoane Fn pe partea frontală a corpului, pentru accesarea rapidă a funcțiilor desemnate. Un buton sub video este prevăzut pe partea frontală pentru a putea fi accesat e către utilizator din partea stângă. Majoritatea butoanelor pot fi personalizate cu funcții corespunzătoare diverselor situații.

  1. 5 Performanță foto ridicată

LUMIX S1H nu este doar o cameră video de calitate superioară, ci și o cameră foto fabuloasă. Ea este capabilă să fotografieze imagini RAW 14-bit pentru reproducerea cu precizie a detaliilor.

Profitând la maximum de senzorul de înaltă rezoluție, în modul High Resolution LUMIX S1H captează cu fidelitate chiar și cele mai mici detalii, pentru a obține imagini RAW frumoase, de un realism surprinzător. Prin glisarea senzorului sunt fotografiate opt imagini consecutive în mod automat folosind mecanismul Body I.S. (stabilizator de imagine) care apoi sunt sintetizate într-o imagine echivalentă de 96-megapixeli (12,000 x 8,000-pixel) cu ajutorul procesorului Venus Engine de ultimă generație, care se remarcă prin procesarea ultra-rapidă a semnalului.

Acest mod este recomandat pentru fotografierea peisajelor naturale sau a lucrărilor de artă cu detalii delicate. Acest mod magnific de fotografiere la rezoluție înaltă este ideal pentru fotografii de peisaj, realizate folosind un trepied. Totuși, funcția poate fi utilizată și în situații care presupun și subiecte în mișcare.

Panasonic a implementat o autofocalizare (AF) rapidă cu ajutorul tehnologiei avansate de control încorporate în obiectiv, senzor și procesor de imagine. Obiectivul și senzorul comunică la o viteză maximă de 480 fps. Combinând Contrast AF cu tehnologia DFD, LUMIX S1H realizează AF ultra-rapid, de înaltă precizie, la aproximativ 0.08 sec1. LUMIX S1H permite de asemenea fotografierea în rafală cu viteză foarte ridicată la 9 fps (AFS) sau 6 fps (AFC). Cu această performanță de urmărire a subiectului, camera nu va pierde niciodată din obiectiv subiectul vizat. Fiind un aparat care excelează în condiții de luminozitate redusă, LUMIX S1H se caracterizează prin performanța de detectare a luminanței -6EV2 cu Low Light AF datorită gradului ridicat de sensibilitate și ajustării optime a senzorului. Tehnologia de detectare a figurii/ochilor permite captarea persoanelor cu o focalizare remarcabilă. Eye AF detectează de asemenea pupila ochiului și o focalizează cu precizie, pentru portrete cu adevărat impresionante. LUMIX S1H încorporează de asemenea tehnologia Advanced AI care detectează subiecte specifice – persoane și animale care se deplasează rapid, inclusiv canide, feline și păsări. Camera urmărește acești subiecți chiar și când acestea se întorc cu spatele la cameră.

Pentru fotografierea continuă în rafală, 6K PHOTO*3 permite captarea momentelor de neratat la 30 fps extrăgând cadrul cu cea mai bună sincronizare dintr-un fișier cu fotografii în rafală de 6K (în raport de aspect 4:3 sau 3:2) pentru a economisi un echivalent de fotografie la înaltă rezoluție de circa 18 megapixeli. 4K PHOTO permite captări de înaltă viteză la 60-fps la o rezoluție echivalentă de 8 megapixeli. În 6K PHOTO/4K PHOTO, se poate opta pentru unul dintre cele trei moduri exclusive în funcție de situație; 6K Burst/4K Burst, 6K Burst (Start/Stop)/4K Burst (Start/Stop) și 6K Pre-burst/4K Pre-burst. Utilizatorii pot alege cel mai potrivit mod pentru fotografierea în rafală alături de modul obișnuit de fotografiere consecutivă la rezoluție maximă, în funcție de situație.

Modul HLG4 Photo este un stil cu totul nou de expresie fotografică, propus de Panasonic. Acesta oferă o gamă dinamică de reproducere a luminii și a umbrei, cu un contrast mai natural. Fotografiile HLG pot fi produse ca fișier HSP5 cu semnale de luminozitate ridicată comprimate la rezoluție maximă (5,888 x 3,312, în 16:9, cu LUMIX S1H) alături de fișierele JPEG/RAW. Acesta excelează la expresia luminilor, precum lumina strălucitoare a stelelor sau lumina plenară a soarelui. Utilizatorul poate reda aceste imagini vibrante pe cele mai noi modele Panasonic 4KTV compatibile cu HLG printr-o conexiune cu cablu HDMI sau alte dispozitive compatibile cu HLG. Este așadar un mod ideal folosit de fotografi pentru prezentări.

Declanșatorul oferă maximum 1/8000 secunde pentru a capta subiecte efemere, rapide și pentru a folosi un obiectiv rapid, cu o apertură mare chiar și în exterior, obținând o defocalizare impresionantă. Blițul extern poate fi sincronizat cu cea mai rapidă viteză a declanșatorului disponibilă în industrie, de 1/320 secunde.