Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Noile becuri Philips Hue Filament și alte accesorii inteligente de la Signify

Signify lansează o serie de becuri noi și accesorii inteligente marca Philips Hue, inclusiv becuri cu filament, prize inteligente, butoane inteligente și multe altele, în cadrul unui eveniment special desfăşurat la IFA, pentru a aduce iluminatul conectat în toate casele. “Ne-am luat angajamentul să facem iluminatul conectat mai accesibil și dorim să oferim oamenilor o gamă mai largă de opțiuni în ceea ce privește conectivitatea, controlul, ambianța și estetica luminilor”, precizează Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems & Luminaires în cadrul Signify. “Ne bucurăm să lansăm o varietate de produse noi și îmbunătăţite, inclusiv noua priză inteligentă Philips Hue, butonul Smart Philips Hue și lampa inteligentă portabilă Philips Hue Go cu Bluetooth, pe lângă primul nostru bec Philips Hue cu filament.”

Becul cu filament: becul inteligent cu design atrăgător

Îmbină comoditatea iluminatului inteligent cu frumusețea popularului bec stil Edison din noua colecție de becuri inteligente cu filament, cu înveliș auriu, de la Philips Hue. Disponibile în trei forme, becurile cu filament Philips Hue Filament oferă aceleași capacități de control, funcționalitate și de setare a ambianței pe care le are ecosistemul Philips Hue, dar cu un design mai elegant.

Accesorii inteligente pentru o casă și mai inteligentă

Două noi accesorii inteligente îţi permit să conectezi și să controlezi sistemul de iluminat de acasă ca niciodată până acum. Priza inteligentă Philips Hue îţi permite să conectezi orice lampă – chiar și una care nu are un bec inteligent – la sistemul tău Philips Hue.

Butonul inteligent Phillips Hue, simplu și de dimensiuni reduse, cu bază magnetică, îţi permite să controlezi luminile inteligente cu o singură atingere și să le personalizezi în funcţie de nevoi.

Noua lampă Hue Go, spoturi luminoase încastrate, spoturi GU10 și becuri E14 îmbunătățite

Lampa portabilă inteligentă Philips Hue Go îmbunătăţită oferă utilizatorilor un control mai bun, datorită funcţionalităţii Bluetooth și a duratei mai mare de viaţă a acumulatorului. Cu noua lampă Hue Go poţi lua lumina inteligentă portabilă oriunde și o poţi controla cu aplicația gratuită Hue Bluetooth.

Noile spoturi luminoase încastrate Fugato și Argenta și spoturile Centura cu ambianță albă şi color de la Philips Hue dau un plus de modernitate oricărei încăperi, iar cu noile spoturi GU10 cu ambianţă albă şi color poţi oferi culoare spoturilor tale incorporate, noi sau existente și corpurilor de iluminat încastrate. Becurile tip lumânare E14 sunt disponibile acum și cu lumină albă, astfel încât să ai o gamă și mai largă de opțiuni atunci când alegi iluminatul inteligent.

Gama extinsă Adore pentru iluminatul băii

Gama extinsă Adore de corpuri de iluminat pentru baie de la Philips Hue oferă o varietate mai largă de opțiuni pentru a crea iluminatul perfect în baia ta. Cu noul pachet de bază de spoturi luminoase încastrate și cu un corp de iluminat subţire, orizontal pentru oglindă, în versiune mare și mică – toate incluzând un întrerupător cu variator Philips Hue – poţi seta lumina potrivită pentru orice moment al zilei, cu ajutorul celor patru rețete de lumină.

Noi parteneriate Friends of Hue

Signify anunță două noi parteneriate globale pentru Philips Hue: Hansgrohe și Yale.

De la începutul lui 2020, Philips Hue va fi integrat cu cea mai nouă inovație de la Hansgrohe, RainTunes. RainTunes combină apa, sunetul, lumina, imaginile în mișcare și aromele pentru a crea o experiență personalizată și revigorantă în timpul dușului. Produsul transformă ceea ce poate deveni baia din zilele noastre: un sanctuar suprem de relaxare, unde lumina perfectă joacă un rol esențial. Alături de Yale, îmbunătățim siguranța consumatorilor noștri și demonstrăm rolul esențial pe care îl are lumina. Integrarea luminilor noastre cu Yale descurajează potențialii hoți și oferă proprietarilor casei asigurarea că locuința lor este protejată.

Pentru cei care doresc o gamă mai largă de accesorii și să găsească întrerupătorul perfect care să se potrivească cu decorul casei lor, gama de întrerupătoare de la Friends of Hue se extinde și ea. În colaborare cu Gira, start-up-ul german Senic lansează întrerupătoare Friends of Hue wireless și fără acumulator, pentru controlul simplu al luminilor tale Philips Hue. Și pentru a aduce comoditatea întrerupătoarelor inteligente pe și mai multe piețe, ne asociem și cu Nodon în Franța și cu Jumitech în Danemarca. O altă lansare în Germania este Hidden Socket (Versteckdose) de la TCS (în curând disponibilă în Olanda și în Marea Britanie), care oferă utilizatorilor o priză de curent ascunsă, în combinație cu un întrerupător inteligent Friends of Hue.

În ansamblu, ne mândrim cu zece parteneri diferiţi Friends of Hue pentru întrerupătoare inteligente, care acum oferă comoditatea întrerupătoarelor inteligente unui număr mare de consumatori din Europa și SUA. Întrerupătoarele nu au nevoie de acumulatori, datorită tehnologiei de economisire a energiei și se integrează perfect cu sistemul Philips Hue pentru a oferi ușurință în instalare și control.