Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Murielle Lorilloux – „Am remarcat un interes în creștere privind digitalizarea societății”

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România pentru lunile august și septembrie 2019. „A fost un trimestru foarte dinamic atât pentru noi, cât și pentru piața de telecomunicații din România. La nivel de industrie, am remarcat un interes în creștere privind digitalizarea societății. Pentru Vodafone România, ultimele luni au fost marcate de multe activități cu rezultate extraordinare, întrucât am pornit într-o nouă călătorie alături de colegii noștri din UPC. Am început deja să lucrăm împreună și ne-am străduit să oferim cât mai repede beneficii clienților Vodafone și UPC. Astfel, în doar câteva săptămâni, am reușit să lansăm primele oferte comune de mobil și fix, furnizând beneficii variate tuturor clienților noștri. Această tranzacție este foarte importantă pentru noi, deoarece ne permite să continuăm să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, mai precis să inovăm și să oferim cele mai bune produse și servicii clienților noștri. Vom continua să ne dezvoltăm pe baza potențialului extins, să punem accentul pe oportunitățile de convergență de care dispunem, prin îmbinarea celor mai bune elemente ale Vodafone și UPC, și să oferim chiar și mai multe beneficii tuturor utilizatorilor români de telecomunicații„, precizează Murielle Lorilloux (foto), CEO Vodafone și UPC România.

Veniturile totale consolidate au valoarea de 232 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019, cu o scădere de 0,1% în bază organică în comparație cu perioada similară a anului trecut. Baza totală de clienți este de 11 milioane.

Vodafone și-a îndreptat în această perioadă investițiile în performanța rețelei pentru a-și menține superioritatea privind acest aspect. Mai mult decât atât, am lansat tehnologii mobile de ultimă generație, fiind, din nou, primul operator din România, și printre primii din întreaga lume, care să furnizeze servicii comerciale 5G, disponibile în acest moment în câteva județe din țară încă din luna mai 2019. Avem multe planuri pentru următoarea perioadă. Suntem gata să aducem și mai multă inovație și tehnologii avansate pe piața locală, având ca scop principal să contribuim la digitalizarea României”, precizează Murielle Lorilloux.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5.3 euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019.