Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

moto g8, cu cameră AI, ţine până la 40 de ore cu o singură încărcare

Noul moto g8 vine echipat cu o cameră AI, de 16MP, cu focalizare rapidă. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. În plus, camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

moto g8 are o baterie de 4.000 mAh. Nu mai este nevoie să ai mereu încărcătorul, pentru că moto g8 este proiectat să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare, se arată într-un comunicat al companiei.

Are display HD+ Max Vision de 6.4”, 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB.

moto g8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime4. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile. Are design rezistent la apă care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android™ 10 ultra-curată și fără aplicații preinstalate.

moto g8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia.