Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Moovit intră în AppGallery

Huawei CBG semnează un parteneriat cu Moovit, o companie Intel, furnizor de top de soluții de mobilitate (MaaS) și creatorul aplicației numărul 1 pentru mobilitate urbană. Aplicația Moovit, care are peste 865 de milioane de utilizatori în 3.200 de orașe din 106 țări,intră astfel în HUAWEI AppGallery.Moovit este cea mai recentă aplicație de călătorie prezentă în AppGallery, precum Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner sau Turkish Airlines.

Moovit oferă o imagine actualizată a celei mai bune rute pentru orice călătorie, cu opțiuni de mobilitate urbană precum autobuz, metrou, tren, biciclete, e-scootere, car-sharing, ride-hailing și altele.

În plus, Moovit le oferă utilizatorilor și planificarea călătoriilor multimodale, informații despre sosire în timp real, astfel încât aceștia pot ști exact momentul în care sosesc autobuzul sau trenul, o funcție Live Directions cu Get Off Alerts pentru îndrumări pas cu pas pentru întreaga călătorie, precum și Service Alerts pentru evitarea întreruperilor pe liniile utilizate frecvent și planificarea rutei în funcție de acestea. Aplicația este optimizată cu funcții de citire a ecranului pentru utilizatorii nevăzători sau cu capacitate de vedere redusă, identifică rutele și stațiile accesibile pentru scaune cu rotile, calculează traseele fără trepte și include meniuri și butoane optimizate pentru cei cu deficiențe motorii ale mâinilor.

Huawei va furniza aplicația Moovit utilizatorilor din peste 100 de țări și în 45 de limbi. Pe lângă transportul în comun, vor exista în curând și opțiuni de ride-hailing oferite de Bolt, dar și alte opțiuni de călătorie, cum ar fi sisteme bike-share, biciclete dockless și scutere.

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.