Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Moldova, România și Microsoft au semnat trilaterala pentru accelerarea transformării digitale pe ambele maluri ale Prutului, Chişinăul fiind mai avansat decât Bucureştiul la DX

Moldova și România au anunțat pe 12 decembrie, la Chișinău, semnarea unui Memorandum de Înțelegere (MoU) trilateral între cele două guverne și Microsoft Corp. pentru accelerarea proiectelor de transformare digitală (DX) în ambele țări, conform Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării de la Bucureşti. 

Memorandumul de înțelegere formalizează planurile pentru România și Moldova de a crea și implementa un spațiu digital comun care să permită schimbul de cunoștințe, tehnologii și expertiză tehnică. Microsoft va sprijini eforturile ambelor guverne, ajutând la modernizarea capabilităților tehnice respective și la îmbunătățirea eficienței operaționale în sectoarele public și privat. Conform planului, toate părțile vor colabora pentru dezvoltarea sectoarelor naționale ICT din România și Moldova; construirea infrastructurii digitale, accelerarea serviciilor de e-guvernare, dezvoltarea politicilor legislative bazate de tip cloud first și creșterea competențelor digitale.

„Această colaborare deschide perspective și oportunități extraordinare pentru dezvoltarea digitală a Republicii Moldova și a României, fiind un catalizator al agendei noastre digitale comune și un element important de sustenabilitate, care include și formarea specialiștilor de înaltă calitate în instituțiile din Republica Moldova. Microsoft nu are nevoie de prezentare,produsele lor au fost întotdeauna au fost în topul clasamentelor. Tehnologiile Microsoft sunt cele mai utilizate în sectorul public din Republica Moldova și oferă soluții eficiente pentru un spectru foarte larg de probleme.”, susţinea la semnarea documentului, Iurie Țurcanu, viceprim-ministrul Moldovei.

„Microsoft reprezintă unul dintre vârfurile industriei mondiale de software și mă bucură deschiderea si implicarea găsite în această colaborare. Așa cum am demonstrat de multe ori, parteneriatul cu mediul privat este prioritar pentru activitatea ministerului pe care îl conduc. Mă bucur să fiu alături de viceprim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Țurcanu, și de toți frații noștri, pentru a construi împreună un viitor comun”, a declarat la rândul său Sebastian Burduja, ministrul MCID. 

De asemenea, Michelle Simmons, Director General al regiunii Microsoft CEE Multi-Country, a subliniat: „Echipa noastră este angajată să colaboreze strâns cu partenerii guvernamentali pentru a beneficia comunitățile în care deservim și în care trăim. Transformarea pe termen lung, care creează un viitoru incluziv, echitabil și durabil pentru toată lumea necesită o schimbare sistemică – și suntem încântați să colaborăm cu guvernul, întreprinderile și oamenii din Moldova pentru a ajuta la realizarea acesteia.”

„Parteneriatele de succes se bazează pe transparență, încredere și o agendă comună în beneficiu reciproc. În calitate de partener mândru al României, suntem onorați să contribuim la dezvoltarea digitală a țării. Prin dezvoltarea unui spațiu digital comun pentru partajarea tehnologiei, abilităților și ideilor, ne vom asigura că România este capabilă să valorifice beneficiile economice și societale care vin din infrastructurile și sistemele digitale rezistente și sigure.”, a concluzionat Bogdan Putinică, Director General Microsoft România.