Mobil Nelimitat se extinde în reţeaua de magazine Carrefour România

Din 1 octombrie Mobil Nelimitat de la Telekom Romania este disponibil și în rețeaua de magazine Carrefour România. „Așa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, în rețeaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimiști cu privire la rezultatele care vor veni în urma acestui nou parteneriat și totodată încrezători în produsul nostru. Consumatorii din România sunt cei mai de seamă critici ai marilor brand-uri. Ei înțeleg foarte bine ofertele și știu foarte bine ce așteptări au de la companii. De aceea, ca brand care se respectă și care își respectă clienții, vii pe piață cu produse și servicii care să vorbească limba utilizatorului tău. Asta facem noi cu Mobil Nelimitat – răspundem nevoilor românilor de a avea simplitate, disponibilitate, fără limite și fără birocrație atunci când vine vorba de produse și servicii”, precizează Andreas Elsner (foto), Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Reamimtim că la începutul lunii iulie, 2019, Telekom anunța lansarea pe piață a Mobil Nelimitat, produsul inovator care le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs.

Clienții care achiziționează cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea acesteia în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor, valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să se aboneze înregistrându-și numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat și parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil.

Unul dintre obiectivele principale ale Carrefour România este să ofere consumatorilor o experiență de shopping modernă, plăcută și rapidă. Clienții noștri se schimbă și ne dorim să ținem pasul cu ei, motiv pentru care investim constant în tehnologie și inovație. Ne bucură parteneriatul cu Telekom Romania și îi așteptăm pe toți cei care doresc să achiziționeze Mobil Nelimitat în magazinele noastre”, precizează Alexandra Pescaru, Manager Servicii Client Carrefour România.

Abonamentul este disponibil la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei / lună, TVA inlcus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În plus, abonamentul Mobil Nelimitat aduce posibilitatea achiziționării de telefoane în rate, fără dobandă.

În magazinele Carrefour, clienții vor găsi stand-uri cu Mobil Nelimitat, aceasta putând fi achiziționată la prețul stabilit ș comunicat de catre edistribuitor.
Mobil Nelimitat este promovat prin intermediul platformei de comunicare Ce-și doresc românii?.

Mobil Nelimitat înseamnă fără limite, fără birocrație, simplu și accesibil.

Mobil Nelimitat se potrivește oricărui român, indiferent de vârstă, categorie profesională, nevoie sau obicei de consum.

Cu acest produs, Telekom continua ritmul de inovatie al misiunii Hai Netliberare de a oferi acces nelimitat la servicii de telecomunicații tuturor românilor.