Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Orange va prezenta public, pe 20 aprilie, primul laborator 5G deschis în parteneriat cu Institutul de Cercetare CAMPUS al UPB

Orange va prezenta pe 20 aprilie primul laborator 5G din România pe care l-a deschis în parteneriat cu Institutul de Cercetare CAMPUS al Universității Politehnica din București (UPB).

5G Lab face parte dintr-un program internațional Orange care își propune să sprijine cercetătorii, startup-urile, IMM-urile și marile companii să inoveze în jurul tehnologiei 5G și să-și testeze în avans soluțiile pe care le dezvoltă pentru clienți. La evenimentul online de prezentare vor participa

Emmanuel Chautard, CTO Orange România, Prof. Dr. Ing. Corneliu Burileanu, directorul Institutului de Cercetare CAMPUS, Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager Orange România şi Răzvan Crăciunescu, Lector în cadrul Universității Politehnică din București.