Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Mircea GEOANĂ, NATO: Suntem într-o cursă pentru a adopta noi tehnologii

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat la evenimentul NATO 2030, organizat de Alianţa Nord-Atlantică şi GLOBSEC, că NATO se află într-o cursă pentru a adopta şi a pune în practică noi tehnologii, iar acest lucru presupune a avea oamenii, fondurile şi structurile potrivite.

”Deseori se vorbeşte despre coronavirus ca despre un eveniment de tipul -lebedei negr-. Impact ridicat, dar extrem de improbabil. În timp ce noile tehnologii sunt mai probabil un ”rinocer gri”. Impact ridicat şi extrem de probabil. Îl vedem toţi cum vine. Ignorarea lui ne va pune pe noi înşine în pericol”, a spus Mircea Geoană în intervenţia sa în deschiderea conferinţei cu tema Rolul Tehnologiilor Noi şi Emergente în domeniul militar şi de securitate, potrivit site-ului www.nato.int.

NATO, provocată de ţări care nu îi împărtăşesc valorile sau nu joacă după aceleaşi reguli, este pregătită şi continuă să se adapteze, a mai punctat reprezentantul NATO.

”Democraţiile noastre deschise, modelele educaţionale – toate aduc niveluri de creativitate şi perturbare pe care celelalte forme de guvernare nu le pot aduce. Companii mari concurează cu start-up-uri pentru a genera un mod original de gândire. Acesta stimulează inovarea, încurajează concurenţa şi construieşte rezistenţa socială”, a mai adăugat Mircea Geoană.

Acesta a reamintit că în decembrie anul trecut liderii statelor NATO au adoptat o foaie de parcurs cu privire la noile tehnologii. De asemenea, NATO dispune de o reţea de peste 6.000 de oameni de ştiinţă şi ingineri care se ocupă de integrarea celor mai avansate tehnologii în platformele Alianţei.