Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Mihai Raneti, CyberSwarm @ GALA Digital Transformation & AI 2024: Creierul Artificial, un proiect revoluționar cu amprentă românească

Mihai RANETI, CEO – CyberSwarm @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION & AI 2024, organizată de Digital Transformation Council pe 9 decembrie 2024, powered by Revista COMUNICAȚII Mobile și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Mihai Raneti | CyberSwarm Inc. | DX PIONEERING ARTIFICIAL BRAIN INNOVATION AWARD

Foto Cristi Chivu

După ani de pregătiri, inclusiv din perioada pandemiei, România face un pas important pe scena inovației globale cu un proiect ambițios care îmbină medicina și inteligența artificială. Mihai Raneti primește recunoaștere la Galei Digital Transformation & AI 2024 pentru dezvoltarea unui concept vizionar: Creierul Artificial.

Un proiect cu impact global

Creierul Artificial este un exemplu de excelență românească, demonstrând că inovația de vârf poate porni din țara noastră. Acest sistem este construit pe principii avansate de inteligență artificială și are aplicații directe nu doar în domeniul medical. 

„Din fericire lucrăm cu câteva companii din afara țării care vor folosi acest creier artificial pentru a augmenta caracteristicile oamenilor. Provocarea noastră a fost foarte simplă – am avut de la început ambiția extraordinară de a crea ceva diferit, astfel încât la ora actuală din Ploiești exportăm tehnologie foarte avansată în Japonia, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie. O parte din tehnologia aceasta o avem pe mașini, o parte pe drone și o parte, bineînțeles, în domeniul medical. Viitorul nu poate fi prezis, dar poate fi inventat. Și cred că șansa României și a Europei este să fim mai curajoși legat de această invenție a viitorului.”, a declarat Mihai Raneti la Gala Digital Transformation & AI 2024, organizată de Digital Transformation Council.

De la mintea biologică la creierul artificial

Într-un creier neuromorf, neuronii artificiali sunt interconectați într-un mod care reflectă conexiunile dintre neuronii biologici.

Reproducerea rețelelor neuronale și a sistemelor biologice ar permite dezvoltarea unor mașini mai eficiente, flexibile și cu adevărat inteligente.

Motorul nostru neuromorf funcționează similar unui creier biologic și poate fi integrat cu ușurință în orice dispozitiv.

Să prezentăm câteva avantaje:

– Eficiența energetică – consum redus de energie. 

– Procesare paralelă – facilitează procesarea simultană a informațiilor. 

– Creșterea vitezei și a eficienței – optimizează performanța. 

– Incorporează mecanisme de învățare și adaptare – inspirate din neuroplasticitatea creierului. 

– Gestionarea datelor în timp real – pentru răspunsuri rapide și precise. 

Aplicații diverse:

– Transformă orice dispozitiv, făcându-l potrivit pentru robotică, vehicule autonome și interfețe creier-calculator, beneficiind de percepția și luarea deciziilor asemănătoare celor biologice. 

– Sănătate – pentru diagnostic în timp real, analiză de date și recunoaștere a tiparelor. 

– Aerospațial – vehicule aeriene sau drone pentru navigație, monitorizarea mediului, securitate și supraveghere. 

Evoluția și adaptabilitatea:

Acestea necesită, printre altele, capacitatea de învățare locală, fără cunoștințe prealabile despre mediu. Vedem acest lucru frecvent în natură.

Această tehnologie revoluționară va aduce capabilități autentice de inteligență artificială dispozitivelor, permițând utilizatorilor să acceseze informații în timp real fără a avea nevoie de conexiune la cloud.