Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mihaela CRĂCIUN, Search Talent @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA 2021: Avem standarde peste ceea ce există pe piața locală de recrutare pentru a atrage și menține în România forța de muncă din domeniul IT&C

Mihaela CRĂCIUN, MANAGING DIRECTOR – SEARCH TALENT @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA by COMUNICAȚII Mobile 2021, ediția a 18-a anuală, organizată de către DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 10 decembrie 2021.

2021 a fost un an al provocărilor, un an al schimbărilor, un an al surprizelor. Pe de altă parte, pentru Search Talent, 2021 a fost un an de succes, în urma dublării efectivului din Dublin și semnării de noi contracte, care au condus la deschiderea biroului din România.

Compania Search Talent a fost lansată în martie 2021 și funcționează sub cupola Search Talent Dublin (Irlanda), inițiată în iunie 2019, fiind un startup de succes la nivel european și nu numai.

Dublin este cel mai important hub european pentru companiile mari ale lumii, precum Google, Amazon, Apple, Facebook, Microsoft și alții.

LIVE

Acționariatul companiei din România este compus, în afară de mine, din alte două persoane, și anume Brian Larkin, care în 2019 și-a vândut compania Evros către cea mai mare companie de telecomunicații din Irlanda. Celălalt investitor este CEO-ul companiei, Ashling Harrison, o profesionistă cu peste 33 de ani de experiență în recrutarea pe piața internațională.

Avem tot ce ne trebuie pentru a deveni o companie de succes, inclusiv în România. Lucrăm cu nume mari pe piața globală, iar în România lucrăm deja cu Bertrand Group, Wipro, iar compania din Irlanda cu Shopify. De asemenea, avem exclusivitate pe piața M&A pentru pozițiile de la Google Cloud.

În România ne dorim jucători importanți din piața autohtonă și din acest motiv venim cu o provocare foarte directă. Suntem deschiși pentru a face față unui an 2022 foarte activ în direcția recrutării talentelor din industria IT&C nu numai din România, dar și la nivel european.

Fondurile PNRR adresate României și altor state UE au declanșat un proces acerb de recrutare a celor mai bune talente, angajați de top care vor fi concentrați pe aceste planuri de redresare și reziliență, în proiecte complexe din IT, comunicații și industrii convergente.

Noi ne diferențiem de majoritatea agențiilor de recrutare prin trainingul riguros realizat de colegii noștri din Dublin, prin tool-urile pe care le folosim pentru a livra profile calitative într-un termen cât mai scurt. Adaug că unii dintre colegii noștri au mai lucrat și în alte agenții de recrutare și feedback-ul a fost că avem standarde peste ceea ce există pe piața locală.

Noi găsim și plasăm cele mai dificile și mai experimentate persoane cu abilităţi tech disponibile atât pe piața locală, cât și pe piața europeană.

Piața românească și companiile străine cu sediul din România pierd profesioniști importanți. Fac apel la ceilalți participanți la eveniment, care au posibilitatea să revizuiască lista de provideri de forță de muncă, să-și îndrepte atenția și către alte companii, cum ar fi Search Talent, pentru că avem tehnici cu siguranță mai bune decât alți competitori, pentru a atrage și menține forța de muncă din domeniul IT&C în România.

Pe zona tech, există un război acerb pe această piață, dar noi reușim să livrăm rapid profilele cerute de clienți.