Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Marian VELICU, BENEFITO MOBILE: Am lansat în România un model distinct de telefonie mobilă, care nu mai este întâlnit la nivel mondial. Clienţii noştri pot ajunge chiar să aibă gratis servicii de telefonie mobilă de pe urma bonificațiilor pe care le primesc de la diverși retaileri sau parteneri Benefito Mobile

Marian VELICU, PREŞEDINTE – BENEFITO MOBILE @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA by COMUNICAȚII Mobile 2021, ediția a 18-a anuală, organizată de către DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 10 decembrie 2021.

Nimic nu se naște fără sudoare și fără efort. Noi suntem extrem de mulțumiți de realizările din acest an, în sensul în care, pe lângă provocările generate de lansarea unui operator mobil virtual, cum este Benefito Mobile, avem acum și satisfacția și bucuria de avea un operator surprinzător de diferit față de tot ce este pe piața din România. Cu alte cuvinte, am încercat să aducem noutate pe piața din România și sperăm să reușim și să dăm satisfacție clienților noștri.

LIVE

În anul 2022, Benefito Mobile va acționa în direcția creșterii bazei de clienți pentru a putea exista pe piața locală. Este un model cu totul nou, care necesită ceva timp până când va ajunge să fie înțeles și cunoscut atât de consumatorul final, cât și de industriile cărora ne adresăm.

Pe scurt, este vorba de un produs de telefonie mobilă, total diferită față de ceea ce există pe piață în acest moment prin faptul că această cartelă de telefonie mobilă îți poate aduce credit pe telefonul mobil în urma cumpărăturilor pe care le poți face de la partenerii Benefito Mobile. Cu alte cuvinte, poți să ajungi în situația în care să ai gratis servicii de telefonie mobilă de pe urma bonificațiilor pe care le primești de la diverși retaileri sau parteneri Benefito Mobile.

Unul dintre partenerii noștri este Banca Transilvania, care folosește Benefito Mobile în sensul că oferă clienților băncii posibilitatea dublării creditului la utilizarea cardului BT atunci când fac încărcarea creditului pe platforma băncii.

Benefito Mobile este un instrument de fidelizare a clienților pentru diverse industrii, fără ca pe aceștia să-i coste semnificativ, este un model nou de atragere și fidelizare de clienți, care monetizează un produs larg utilizat, respectiv telefonia mobilă, pentru a susține alte industrii.

Benefito Mobile are în spate rețeaua Telekom Mobile.

Prin intermediul Benefito Mobile, clienții ar putea să evite plata unui abonament lunar de 30 de lei prin cumpărături la diverși retaileri, în condițiile în care mulți dintre ei au un consum redus de minute de voce și un trafic de date modest, undeva până în 10 lei.

Costul de acces la Benefito Mobile este de 15 lei și cu 10 lei credit pe lună ai telefon activ.

Studiile de piață pe care le-am făcut au arătat că sunt foarte mulți clienți de telefonie mobilă care încarcă telefonul prepaid al altcuiva, al copilului, al părinților. Dacă ești un cumpărător frecvent, fie online, fie offline, poți să ajuți pe altcineva să-și încarce creditul necesar pentru a avea telefonul mobil activ fără ca acea persoană să mai achite vreo sumă de bani în fiecare lună.

Adresăm o piață pe care până în prezent marii operatori nu au accesat-o, este vorba de piața celor care nu utilizează intensiv telefonul mobil, pentru care avem un produs accesibil la un preț deosebit, iar în același timp am încercat să fructificăm și acest avantaj pe care îl avem de a aduce un nou produs pe piață, în sensul de a încorpora încă de la început în acest tarif de 10 lei pe lună și posibilitatea să ai roaming internațional. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie să ai alte extraopțiuni, care să majoreze costul abonamentului lunar cu costul serviciilor de telecomunicații în roaming în UE.

Suntem în discuții cu marii retaileri pentru a adopta acest mecanism de fidelizare a clienților. Începutul va fi prin a avea o prezență fizică în rafturile magazinelor marilor retaileri, cel mai probabil în luna ianuarie sau februarie 2022.

Nu suntem numai online, pe site, acum avem și doi distribuitori de accesorii de telefonie mobilă.

Din păcate, piața din România nu a adoptat mai multe MVNO-uri dintr-un motiv foarte simplu: modelelele practicate și utilizate în Europa Occidentală nu au putut fi replicabile în România. Noi am venit cu un model distinct, care nu mai este întâlnit la nivel mondial, pentru a ne face loc pe piață. Acest lucru necesită timp, dar suntem convinși că vom reuși. 

Cred că am schimbat planul de adoptare și implementare a unui MVNO de câteva zeci de ori.

Pe platforma Veridian Systems mai funcționează și alt brand MVNO, care pune pe piață în special cartele SIM pentru dispozitive, pentru case de marcat, pentru comunicații M2M.

Conectarea caselor de marcat la ANAF ne-a dat posibilitatea să venim cu un produs dedicat pentru acești furnizori de servicii suport pentru case marcat. Avem câteva zeci mii de SIM-uri active pe platforma noastră.
Dlui. MARIAN VELICU, PREŞEDINTE BENEFITO MOBILE i s-a decernat PREMIUL MOBILE MONEY 2021