Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Matei BĂLĂIŢĂ, Ambasada României în SUA @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA 2021: Nu există în această parte a lumii un partener mai puternic pentru SUA decât România. Trăim acum o oportunitate istorică. România este beneficiara unor oportunități de creştere economică prin dezvoltarea relației bilaterale în domenii precum securitatea cibernetică, energie și digitalizare

Matei BĂLĂIŢĂ, HEAD OF OFFICE – THE TRADE & COMMERCIAL OFFICE – EMBASSY OF ROMANIA TO THE USA @ DIGITAL TRANSFORMATION GALA by COMUNICAȚII Mobile 2021, ediția a 18-a anuală, organizată de către DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 10 decembrie 2021.

În calitate de consilier economic și comercial al României în SUA, unul dintre obiectivele mele prioritare îl reprezintă creșterea competitivității României prin generarea de oportunități de comerț și investiții, care să creeze locuri de muncă mai bine plătite și să aducă plus valoare economiei românești în ansamblul său.

LIVE

România se bucură de o relație strategică privilegiată cu SUA, care, din punct de vedere diplomatic și militar, este la cel mai ridicat nivel din ultima sută de ani și asta pentru că am reușit în mod pragmatic să convingem că suntem un aliat de încredere.

Relațiile comerciale și economice cu americanii se construiesc tot așa, pragmatic, demostrând că Românie este o piață sofisticată, în care poți să faci bani și pe termen scurt din comerț, dar și pe termen lung, investind în proiecte complexe.

Acum, când noua administrație de la Washington a schimbat radical tonul și abordarea în politicile comerciale internaționale ale SUA, într-un moment al inversării ierarhiilor de putere la nivel global, reamintesc că economia Chinei a devenit recent cea mai mare la nivel mondial, devansând economia SUA, cu toate consecințele care decurg de aici, au început să apară noi oportunități de dezvoltare a relației economice bilaterale româno-americane. Trăim acum o oportunitate istorică. România este beneficiara unor oportunități de dezvoltare economică prin dezvoltarea relației bilaterale în domenii precum securitatea cibernetică, energie și digitalizare, unde experiența și know-how-ul american cuplate în mod inteligent cu talentul tehnologic și antreprenorial românesc pot împinge România cu viteză înainte și ar putea să ajute semnificativ la estomparea diferențelor de nivel de trai dintre români și restul lumii civilizate.

România este o piață sofisticată, unde poți să faci bani și pe termen scurt și pe termen lung din investiții.

Nu există în această parte a lumii un partener mai puternic pentru SUA decât România, o țară relativ mare la nivel european, unde continuă să domine un sentiment proamerican, unde administrația ultimilor 30 de ani, indiferent de culoarea politică, a pedalat constant pe creșterea și consolidarea relațiilor bilaterale.

Sunt câteva domenii unde România poate deveni cu ajutor american un hub regional pe zona de energie și securitate, inclusiv cibernetică, iar PNRR este un instrument, un prim pas important care poate fi susținut ca leverage în direcția asta.

România are multe startup-uri interesante, iar UiPath este un vector de vizibilitate extrem de important pentru noi, pe care îl folosim din plin.