Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Manuela CATRINA, DNSC @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: DNSC începe să crească, avem o echipă din ce în ce mai bună și vom fi tot mai activi în a face educație pentru securitate cibernetică

Manuela CATRINA, Director Adjunct – DNSC @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

DNSC – DX CYBER SECURITY AWARD 2023

Vă mulțumesc pentru invitație și vă felicit pentru tripla aniversare!

Apreciez constanța și încăpățânarea de a face lucruri în fiecare an, cunosc multă lume care participă special pentru tine (Ion Vaciu – n.r.).

Foto: Cristi Chivu

VIDEO

În 2024, vor fi mai multe alegeri și, din punct de vedere al securității cibernetice și fake news, va fi un an tare complicat pentru toată lumea, cu provocări despre care nici măcar nu ne închipuim acum că vom avea de-a face.

Cred că Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) începe să crească, se vede acest lucru. Avem o echipă din ce în ce mai mare, din ce în ce mai bună și o să ne veți din ce în ce mai mult activi pentru că este nevoie să vorbim de securitate cibernetică.

Există oameni care vorbesc despre securitate cibernetică în școli, în fabrici, în întreprinderi, în administrația locală, în diverse locuri, în așa fel încât să aducem pe toată lumea la masă, pentru că educația nu se face doar online.