Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Lansare HTC Vive Cosmos Elite, cu noul joc VR Half-Life: Alyx, la 4.999 lei

Pachetul Vive Cosmos Elite, lansat astăzi în întreaga lume, poate fi achiziționat în România la prețul de 4.999 lei de la retailerii autorizați: Emag, PC Garage și F64.

Headset-ul HTC VIVE Cosmos Elite va fi livrat împreună cu următorul titlu dezvoltat de Valve și destinat exclusiv realității virtuale “Half-Life: Alyx”.

Half-Life: Alyx este noul joc din seria Half-Life, un joc de lungă durată, destinat realității virtuale. A fost creat din start pentru realitatea virtuală și dispune de toate caracteristicile unui joc clasic Half-Life: explorarea lumii, rezolvarea puzzle-urilor, lupta viscerală, precum și o poveste complexă, care conectează totul cu personajele iconice ale universului Half-Life. Cumpărătorii headset-ului Vive Cosmos Elite vor găsi în pachet un cod promoțional care va debloca jocul pe 23 martie, la lansarea acestuia.

Vive Cosmos este un sistem adaptabil de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, construit pentru a evolua de-a lungul timpului, odată cu utilizatorii, prin schimbarea plăcii frontale a headset-ului sau prin folosirea unei game de accesorii Vive, precum adaptorul Vive Wireless. Toate headset-urile Vive includ aceleași imagini la rezoluție combinată de 2880 x 1700 pixeli, design flip-up, cu ajutorul căruia utilizatorii pot trece din spațiul real în realitatea virtuală și invers în doar câteva secunde. 

Pe lângă caracteristicile platformei seriei Vive Cosmos, Vive Cosmos Elite include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 stații de bază SteamVR și două controllere Vive. Placa frontală de urmărire externă poate fi utilizată cu versiunile 1.0 și 2.0 ale stațiilor de bază, precum și cu controller-ele originalului Vive sau ale Vive Pro și se poate înlocui cu ușurință cu placa frontală de urmărire internă-externă livrată odată cu Vive Cosmos.

Folosind tehnologia stației de bază Lighthouse, utilizatorii Vive Cosmos Elite vor putea experimenta puterea și precizia sistemului de urmărire SteamVR. De asemenea, Vive Cosmos Elite este compatibil cu ecosistemul de periferice Vive, inclusiv adaptorul Vive Wireless pentru o experiență VR fără fir, precum și Vive Tracker – oferind o libertate fără precedent pentru controlul VR.