Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Radu Nicolescu, consilierul IT al Premierului, a lansat platforma www.stamonline.ro – în criza COVID-19

„Am lansat platforma StamOnline.ro pentru că e important să înțelegem că viața nu trebuie să se oprească și nu se poate opri doar pentru că stăm acasă. Este o provocare, fără îndoială, însă putem fi în continuare productivi, putem să învățăm, putem să interacționăm cu instituțiile, dar și să avem acces la cultură și media, sfaturi medicale sau juridice și o mulțime de alte servicii, inclusiv servicii publice. Resurse există și îmi doresc să adunăm într-un singur loc toate lucrurile utile și plăcute pe care le putem face de acasă.”, a declarat Radu Nicolescu.

Solidaritatea nu înseamnă doar izolare socială, ci și comunicare socială – doar că online.

Împreună vom trece peste epidemia COVID-19, însă platforma www. StamOnline.ro va rămâne utilă pentru orice alte situații viitoare în care, împreună sau individual, suntem obligați sau putem alege să rămânem on-line. Am încredere că prin astfel de inițiative putem să ne sprijinim unii pe alții și să facem ca digitalizarea să își demonstreze utilitatea pentru publicul larg, exact în momentele în care ne trebuie cel mai mult, a adăugat consilierul prim-ministrului.