Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Lansare globală EA SPORTS F1 22, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2022

Codemasters și Electronic Arts Inc. lansează astăzi EA SPORTS F1 22, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2022, pentru PlayStation5, Xbox Series X|S, PlayStation4, Xbox One, și PC via Origin & Steam. Pentru această lansare, EA SPORTS a făcut echipă cu pilotul Scuderiei Ferrari, Charles Leclerc, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Ediția din acest an a jocului include monoposturile cu un design ce  încurajează competiția, schimbările în materie de regulament, noi formate de curse, precum F1 Sprint, un nou circuit – Miami International Autodrome, și actualizări ale circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi.

Jocul introduce și funcția de Adaptive AI, o setare care modifică nivelul de dificultate aplicat competitorilor AI, adaptând vitezele și competitivitatea acestora. De asemenea, a fost introdusă funcția VR pentru PC, pentru ca jucătorii să simtă adrenalina din cockpit, atât în modul single-player dar și alături de prieteni, cu opțiunea multiplayer.

„Este cea mai mare schimbare în materie de manevrabilitate, prezentare și aerodinamică. Mai mult, am introdus și o serie de opțiuni inovatoare de lifestyle, pentru cei care abia descoperă jocul.”, punctează Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters.

Jocul include F1 Life, un nou hub social personalizabil care le oferă jucătorilor opțiunea de a observa viața piloților F1 și în afara circuitului. Fiind un lobby Multiplayer, acest spațiu personalizabil le permite jucătorilor să își etaleze colecțiile de supercaruri, fashion, accesorii și trofee, câștigate în urma realizării provocărilor din joc, obținute trecând la următorul nivel în Podium Pass, sau achiziționate din magazinul in-game. Cele opt supercaruri vin cu noi provocări la nivel de gameplay, precum curse de drift sau dueluri și pot fi conduse cu ajutorul funcției Pirelli Hot Lap, care redă prima parte a weekendului de cursă.

Tuturor inovațiilor din joc li se alătură și funcția My Team, care revine în joc pentru această ediție, cu trei niveluri de start, dar și modul popular 10-year Career cu funcționalități two-player, multiplayer și offline split-screen.