GameCenter, noul hub de gaming by Huawei

Platforma de servicii și distribuție de jocuri, HUAWEI GameCenter, disponibilă în HUAWEI AppGallery, se lansează în 33 de țări și regiuni din întreaga lume, reunind comunitățile mobile de gaming prin conținut și recompense.

GameCenter este platforma de lansare globală a jocurilor exclusive pe platforma Huawei. Printre acestea, se numără: Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Road Survival, Ellr Land și multe altele. Utilizatorii pot găsi și jocuri noi, precum: Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos, Goddess MUA și altele.

Printre jocurile populare din GameCenter se află: Idle Heroes, The Origin of Chaos, Brain Out, AFK Arena, Rise of Kingdoms: Lost Crusade, Lords Mobile, Asphalt 9: Legends – Epic Car Action Racing Game, Saint Seiya Awakening: Knights of Zodiac, Perfect world și altele.

Utilizatorii vor găsi mai multe pachete welfare exclusiv în Huawei GameCenter. De exemplu, atunci când joacă Last Day Rules: Survival and Starship Legion-AMG, pot obține beneficii exclusive precum monede de aur și recuzită pe o perioadă de timp limitată.

Lansarea GameCenter le oferă dezvoltatorilor care creează alături de Huawei, mai precis celor 1,6 milioane de dezvoltatori HMS (Huawei Mobile Services), oportunitatea de a ajunge la un număr de 700 de milioane de utilizatori la nivel global. HUAWEI GameCenter deține deja parteneriate cu companii de top precum Lilith games, IGG, Gameloft sau Forshow games.

Pentru dezvoltatorii din sectorul de gaming, lansarea GameCenter oferă acum și alte avantaje:

  • Servicii de evaluare profesională gratuite, pentru obținerea unui feedback local legat de jocurile din regiunile de peste ocean, care îi ajută să își localizeze aplicațiile, astfel încât serviciile să fie mai relevante și mai interesante pentru jucătorii din diverse piețe.
  • Pentru dezvoltatorii care trebuie să-și integreze jocurile cu HMS Core, Huawei va oferi asistență tehnică pentru a facilita integrarea în mod eficient.
  • Acces la programul „Shining-Star”, care oferă un fond de stimulare de 1 miliard de dolari și diverse servicii. Acest lucru include un ciclu complet de dezvoltare a aplicațiilor, fonduri pentru inovații în dezvoltare, creșterea numărului de utilizatori, marketing și alte aspecte pentru dezvoltatori.
  • Dezvoltatorii intră în posesia unui procentaj semnificativ din venituri în colaborarea cu Huawei. În plus, compania le oferă spații publicitare și promoționale în cadrul GameCenter, pentru a ajunge la mai mulți utilizatori.

În versiunile ulterioare, GameCenter va dispune de o comunitate socială în aplicație. Astfel, jucătorii vor putea folosi platforma ca modalitate de socializare, pentru a se împrieteni și pentru a construi comunități de fani cu aceleași interese.