Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

La Gaming Marathon puteţi testa primul stream local de PUBG Mobile via OPPO

OPPO va prezenta, în premieră în România, stream-ul de PUBG Mobile din cadrul festivalului online Gaming Marathon și va acorda, ca premiu, un smartphone OPPO Reno3 Pro. Gaming Marathon connected by Vodafone va avea loc pe 1 august, începând cu ora 10:00, și va reuni creatori de conținut locali care, alături de comunitățile lor, vor concura în competiții și turnee live pe Youtube și Twitch, timp de 14 ore.

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri online de tip battle royale din lume, iar fanii acestui joc pot câștiga un smartphone OPPO Reno3 Pro 5G, în cadrul concursului derulat împreună cu Youtuber Tedereu.

Smartphone-ul OPPO Reno3 Pro 5G este dotat echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag, are sistem de răcire stratificat și baterie de 4025 mAh.

Prin tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Rata de răspuns maximă a ecranului este de 180Hz, iar luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajunge până la 1100 niți, astfel că puteţi vedea conținutul afișat chiar și în lumina directă a razelor soarelui. Ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. În plus, telefonul are și un mod special dedicat gamerilor, Game Space, care reunește într-un singur loc toate jocurile preferate ale unui utilizator, îmbunătățește performanța în timpul jocurilor și gestionează apelurile pentru a nu întrerupe o sesiune de joc în curs.