Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Konica Minolta şi M-Files vin cu soluţii AI pentru transformare digitală şi managementul informaţiilor

Konica Minolta a stabilit un parteneriatul tehnologic cu M-Files, pentru a furniza soluții inteligente, bazate pe tehnologia AI, de management al informațiilor pe întreaga piață europeană.

M-Files pune la dispoziția utilizatorilor o platformă unică de gestionare a informațiilor care organizează conținutul în funcție de ceea ce este, și nu de locul unde este stocat. Utilizatorii se pot conecta la folderele și sistemele de rețea existente, cărora le pot adăuga capacități integrate de flux de lucru și instrumente avansate de căutare și filtrare. Soluțiile de management al informațiilor bazate pe tehnologia AI se integrează în portofoliul de soluții oferit de Konica Minolta.

Parteneriatul dintre cele două companii a debutat cu proiecte în 14 țări europene. Spre exemplu, Astrup AS, furnizor norvegian de metale și semifabricate din plastic, a digitalizat etichetele cu coduri de bare cu ajutorul soluției oferite de Konica Minolta, în urma parteneriatului cu M-Files. Soluția arhivează toate documentele noi, pentru care generează timbre digitale, asemănătoare codurilor de bare digitale, facilitând identificarea documentelor și conectarea datelor la sistemul ERP existent. Prin digitalizare, fluxurile de lucru sunt mai eficiente și mai rapide. Una alt proiect de digitalizare a fost realizat pentru cel mai mare producător norvegian de beton. Vechiul sistem IT al companiei a fost înlocuit de M-Files cu o nouă platformă care gestionează automat fluxurile de lucru.

Parteneriatul cu M-Files este o dovadă în plus a nevoii în creștere a pieței pentru soluții inteligente de management al documentelor, cu scopul de a crește afacerile și de a susține inițiativele strategice de transformare digitală a companiilor”, a declarat Katja Nick, Product Marketing Manager – Managementul informațiilor, Konica Minolta Business Solutions Europa.