Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

La 2 luni de la lansarea în Bucureşti, FREE NOW merge şi în Cluj și Brașov

La două luni de la intrarea pe piața din România, în București, aplicaţia FREE NOW se extinde în două noi orașe, Cluj și Brașov. Peste 300.000 de clujeni și brașoveni folosesc în prezent Clever, parte din același grup, aplicație care va continua să fie operațională o perioadă, urmând să fie apoi înlocuită complet de FREE NOW.

”Cluj și Brașov sunt două hub-uri importante de mobilitate, unde cererea crește mai rapid decât capacitatea serviciilor disponibile. Numai în 2019, pasagerii din aceste orașe au comandat în total aproape 7 milioane de curse prin Clever, adică circa un sfert din numărul total de curse Clever și FREE NOW din toată țara. Odată cu lansarea FREE NOW în România, ne-am propus să aducem soluțiile de mobilitate la îndemâna oricui, iar Cluj și Brașov reprezintă doar primul pas. ”, spune Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW.

Primii 100.000 de pasageri din fiecare oraș au o cursă gratuită cu FREE NOW, iar cei care aleg să facă plata prin card au reducere de 50% pentru toate cursele de ridesharing. Astfel, pot călători cu numai 5 lei pe o distanță de 5-6 kilometri, cât a fost media curselor prin Clever din cele două orașe în 2019,  în condițiile în care costul mediu al unei astfel de călătorii este de 15 lei în Cluj sau 17 lei în Brașov.

Pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de Taxi sau Ride, FREE NOW oferă opțiunile de plată cash sau card în aplicație și nu percepe tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini.

FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținută de Daimler și BMW, este operaţională și în alte 100 de orașe din 9 țări europene – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.