Konica Minolta e prima companie din România certificată M-Files pentru managementul electronic al documentelor

Konica Minolta Business Solutions România a obținut certificarea M-Files Delivery Partner pentru competențele în furnizarea de soluții de management electronic al documentelor și informațiilor, bazate pe platforma M-Files, fiind prima companie de pe piața locală și printre puținele din lume care dețin această certificare.

M-Files Delivery Partner este o certificare tehnică lansată anul acesta de compania finlandeză M-Files specializată în dezvoltarea de soluții software de management inteligent al informației.

Prin intermediul parteneriatului cu M-Files, Konica Minolta România furnizează soluţii de Registratură Electronică, Management al contractelor, cu procese de aprobare şi semnare electronică, soluţii variate de organizare şi stocare a documentelor electronice, precum şi automatizare a fluxurilor de lucru.

Cu funcționalități avansate de accesare, căutare și regăsire, M-Files facilitează gestionarea informației, indiferent de sistemul în care aceasta este stocată. Tehnologia AI a platformei M-Files facilitează clasificarea și organizarea informației în funcție de tipul ei, fără a fi necesară migrarea datelor din aplicaţiile sursă către M-Files. Astfel, utilizatorii soluției vor putea gestiona mai uşor documentele sau fișierele și nu vor fi nevoiți să țină minte unde au salvat documentul sau care este versiunea corectă a acestuia. M-Files permite şi accesarea, editarea și salvarea documentor, fără conexiune de rețea sau wireless; odată ce conexiunea este disponibilă, documentele sunt salvate automat.