Edenred Digital Center angajează 100 de IT-işti până la finele anului 2021

Edenred marchează 2 ani de la deschiderea în București a hub-ului internațional pentru inovație și proiecte digitale strategice, Edenred Digital Center, și are în plan creșterea echipei, de la 150 de angajați, în prezent, la aproximativ 250, până la finalul anului viitor. Centrul din București este hub global pentru proiectarea, dezvoltarea și livrarea de soluții digitale către toate sucursalele Edenred, susţin oficialii companiei.

Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred (foto) precizează că „Hub-ul Edenred Digital Center în București este esențial pentru strategia noastră globală pentru Mobile, capacitățile de a ne conecta la parteneri prin API-uri și diferite produse fintech pentru gestionarea soluțiilor Edenred. Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse și servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din București vor fi o resursă esențială, de aceea vom continua să atragem cei mai talentați specialiști în IT în centru din București”.

Edenred Digital Center livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Grupul Edenred este prezent în 46 de țări.