Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Playrix aduce şi Manor Matters în AppGallery

Playrix revine cu un nou joc pentru utilizatorii Huawei. E vorba de Manor Matters, disponibil pentru toți utilizatorii AppGallery, începând din 15 iunie.

Jucătorii din AppGallery pot câștiga pachete cadou care conțin 500 de monede și 50 de unități pentru energie în joc. Cupoanele care oferă o reducere de 70% la pachetul de bază Playrix sunt, de asemenea, disponibile odată cu momentul lansării.

Jucătorii din Europa pot solicita tichete de aur suplimentare la începutul fiecărei provocări tematice de sezon. Tichetele de aur sunt disponibile nu doar pentru Manor Matters, ci și pentru Gardenscapes și Homescapes. Prin AppGalery, utilizatorii care au atins nivelul 30 sau mai mare pot achiziționa Biletul de Aur la 4,50€, redus de la prețul obișnuit de 5,49€.

AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 540 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 2,7 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, descărcările totale ajungând la 384,4 miliarde în 2020. Până la sfârșitul lunii martie 2021, peste aplicațiile 134.000 sunt integrate în întreaga lume în HMS Core.