Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Jocurile Orbia, Square Bird și Yovo intră în Huawei AppGallery

Huawei AppGallery, magazinul de aplicații aflat în top 3 la nivel mondial, este îmbogățit cu aproximativ 5.000 de aplicații săptămânal. Recent au fost introduse trei nume foarte cunoscute din categoria gaming, pentru pasionații de jocuri pe telefonul mobil: Orbia, Square Bird și Yovo.

Categoria de jocuri mobile care pot fi instalate din magazinul de aplicații variază de la strategie și puzzle, la arcade și sport.

Huawei AppGallery și-a extins recent portofoliul cu aplicația Orbia, un joc tip arcade, care îi provoacă pe jucători să își testeze abilitățile într-o aventură captivantă, plină de lumi bizare și dinamice. Atunci când se joacă, utilizatorii trebuie să depășească obstacolele aflate în mișcare. Cheia succesului reprezintă dezvoltarea propriului stil de joc și o bună coordonare.

Celor care nu sunt pasionați de jocurile tip arcade, Huawei AppGallery le oferă o alternativă interesantă, Square Bird, poziționat pe primul loc în clasamentul jocurilor simple în 44 de țări la nivel mondial.

Jovo este un simulator lansat recent, care prezintă secretele profesiei unui dentist, într-un mod prietenos. Jocul a fost creat pentru a-i ajuta pe copii să își învingă teama de medicii stomatologi și de activitatea acestora.

Huawei AppGallery este unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global, deja disponibil în peste 170 de țări și regiuni și care conectează 650 de milioane de utilizatori cu ecosistemul companiei.

Platforma Huawei AppGallery include 18 categorii de aplicații populare de calitate din întreaga lume, printre care: știri, social media, divertisment și multe altele.