Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

F1 2021 se lansează pe 16 iulie

Electronic Arts și Codemasters au anunțat astăzi F1 2021, jocul video urmând a fi lansat pe 16 iulie. F1 2021 va include echipele, piloții și circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA din 2021 și va veni cu o nouă poveste în Story mode, un Career mode extins cu opțiunea pentru doi jucători și trei noi circuite, Portimão, Imola și Jeddah*, disponibile pentru toți jucătorii sub formă de conținut gratuit** post-lansare. F1® 2021, jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2021 și primul care va fi publicat de EA SPORTS, va fi disponibil la nivel global pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC via Steam.  

Fiecare jucător are control complet asupra modului în care pilotează, ceea ce le permite jucătorilor de toate nivelurile să concureze. Career mode introduce, de asemenea, Real-Season Start, care permite jucătorilor să înceapă cariera personală în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

Elementele care revin anul acesta pe toate platformele includ experiența de pilot-manager My Team, modul de joc pentru doi jucători cu ecran divizat, opțiunea de sezoane mai scurte atât pentru F1, cât și pentru F2, meniuri și controale accesibile. Pentru prima dată, F1 2021 va fi lansat și pe Xbox Series X|S și PlayStation 5.