Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Iuliana Rada, Asociaţia Antonia pentru Educaţie @ Platforme digitale pentru copii, părinți, bunici: Este important ca românii să se obișnuiască cu faptul că etapa prin care trecem e ceva normal și că viitorul va consta în mare parte din această digitalizare și din folosirea platformelor online, care vor veni în beneficiul nostru, nu să ne copleșească

Iuliana RADA, Director Executiv, ASOCIAŢIA ANTONIA PENTRU EDUCAŢIE @ Conferința PLATFORME DIGITALE PENTRU COPII, PĂRINȚI ȘI BUNICI organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TELECOMTV.RO pe 17 iunie 2022

Prin asociația noastră încercăm să prevenim abandonul școlar, în special în comunitățile vulnerabile și în urbanul mic. După cum știți, în special în Moldova și în sudul României sunt foarte multe familii cu copii care se confruntă cu diverse situații, cum ar fi părinți plecați la muncă în străinătate, sărăcie, lipsa accesului la educație și sănătate.

Cred că una din discuțiile cele mai importante este că, dincolo de echipamente, pe care le putem oferi oricând grupurilor defavorizate, cum ar fi tablete sau acces la internet, trebuie să ne ocupăm foarte mult de abilitățile pe care le au utilizatorii acestora, copii, tineri sau vârstnici.

Intervenţia dnei Iuliana Rada (min. 04.39.00)

În plus, trebuie luat în calcul cum echipăm practicienii, experții din teritoriu, indiferent că sunt cadre didactice, voluntari din ONG-uri, instituții publice sau biblioteci, cum îi facem nu doar să știe să le folosească, dar să știe să le predea mai departe într-un mod cât mai constructiv. Adică nu doar să urmărim parcurgerea unor pași, ci și să dezvoltăm și gândirea critică a utilizatorilor, precum și abordarea analfabetismului funcțional.

Un alt aspect se referă la cum facem să vorbim aceeași limbă, în sensul în care fiecare dintre noi venim din sectoare sau avem background-uri diferite. E clar că folosim terminologii diferite și, dacă nu reușim să vorbim aceeași limbă, cred că ne va fi foarte greu să ne găsim unii pe alții și, cu atât mai mult, să lucrăm împreună.

conferinta

Cred că principiul de abordare comună a unei problemei este foarte util. Trebuie lucrat atât cu copiii, cât și cu cei din jurul lor, părinții și bunicii, profesorii și alții.

Cred că este util să lucrăm cu toate categoriile și actorii care au influență din acest punct de vedere și să vedem cu ce poate contribui fiecare, pentru că fiecare avem o expertiză într-un domeniu.

De asemenea, cred că este important ca populația, ca românii să se obișnuiască cu faptul că etapa prin care trecem e ceva normal și că viitorul va consta în mare parte din această digitalizare și din folosirea platformelor online, care vor veni în beneficiul nostru, nu să ne copleșească și să ne transforme viața într-o viață digitală.