Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Innovator Spark intră în acționariatul Aysa.ai cu 150.000 euro

Antreprenorul Marius Dosinescu, fondatorul Aysa.ai, un soft de optimizare pentru motoarele de căutare, dedicat industriei e-commerce, atrage o investiție de 150.000 de euro de la Innovator Spark, pentru dezvoltarea soluției pe care a lansat-o cu 9 luni în urmă. Intenția investitorului este de a sprijini finalizarea și lansarea soluției Aysa.ai ca produs SaaS, prin care proprietarii de magazine online să obțină un instrument îmbunătățit pentru gestionarea SEO.

Investiția Innovator Spark în Aysa.ai va fi structurată în trei tranșe egale de 50.000 de euro, fiecare reprezentând 1.25% din companie. Prin această decizie, Innovator Spark a evaluat Aysa.ai la aproximativ 4 milioane de euro.

Mihai Runcan, fondator Innovator Spark, este de părere că „Aysa.ai se remarcă printr-un potențial semnificativ, iar dezvoltarea sa poate fi un model pentru firmele de IT din România, care trebuie să se adapteze cu agilitate la transformările din peisajul pieței.”

Obiectivul principal al Aysa.ai în acest an este finalizarea și lansarea comercială a produsului în varianta SaaS, alături de continuarea oferirii serviciilor SEO. Aysa.ai urmărește să se extindă pe piețe precum SUA, Canada și Marea Britanie, iar în paralel  testează și dezvoltă produsul în Europa de Est, cu accent pe România, Bulgaria, Ungaria și Moldova. Compania își propune să atingă o cifră de afaceri de 300.000 de euro în 2024, bazată pe o combinare de abonamente SaaS și servicii SEO.

Dezvoltarea funcționalităților Aysa.ai a inclus lansarea unei extensii pentru WordPress și WooCommerce.