Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

În premieră, Asirom evaluează avariile pentru asigurările CASCO prin inteligență artificială

Asirom introduce inteligența artificială în sistemul de evaluare a avariilor pentru asigurările auto CASCO, poziționându-se drept prima companie din România și una dintre primele din Europa care folosește inteligența artificială în procesul de inspecție de risc pentru autovehiculele pe care le preia în asigurare.

În prezent, clienții Asirom își pot efectua singuri inspecția de risc pentru polițele CASCO, cu ajutorul aplicației de pe website-ul asirom.ro, folosind telefonul mobil. Concret, pe baza numărului de ofertă sau poliță, intri în aplicație, fotografiezi mașina conform instrucțiunilor și trimiți informațiile către Asirom.

Fotografiile folosite pentru generarea raportului de inspecție sunt mai întâi analizate prin Solera Visual Intelligence, un instrument bazat pe inteligență artificială, care va precompleta raportul inspecției de risc cu avariile existente. Cu ajutorul tehnologiei AI, pot fi depistate toate avariile autovehiculului la momentul întocmirii raportului de inspecție de risc.

Asirom intenționează să includă inteligența artificială și în procesul de instrumentare a dosarelor de daună. Adițional, inspectorii de daună vor avea la dispoziție un asistent virtual care îi va ajuta în evaluarea avariilor și propunerea soluțiilor tehnologice potrivite.

Pentru o mai buna calitate a fotografiilor, aplicația va îndruma clientul în procesul de colectare a pozelor prin generarea unei măști cu forma caroseriei specifică vehiculului asigurat. Acuratețea procesului de identificare a avariilor se îmbunătățește pe măsura utilizării aplicației și, în consecință, se va putea genera automat devizul de reparație în cazul daunelor, oficialii companiei sperând astfel că va crește gradul de digitalizare a procesului de instrumentare a daunelor.