Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Lionel Messi promovează tehnologia AI de la OrCam pentru nevăzători

Lionel Messi este ambasadorul OrCam Technologies și va reprezenta programul de accesibilitate prin tehnologiile avansate ale dispozitivului bazat pe Inteligență artificială (AI), OrCam MyEye, pentru persoanele care sunt nevăzătoare sau parțial nevăzătoare. Compania cu sediul în Israel a lansat un parteneriat cu legenda fotbalului pentru a spori gradul de conștientizare a provocărilor cu care se confruntă aproximativ 300 de milioane de persoane nevăzătoare sau parţial nevăzătoare din întreaga lume.

OrCam va organiza întâlniri cu zeci de persoane cu deficiențe de vedere din întreaga lume, alături de superstarul fotbalului, Lionel Messi. Anual, Messi va oferi personal aparatul de tehnologie asistivă OrCam MyEye oamenilor nevăzători sau partial nevăzători, în cadrul întâlnirilor organizate de companie în Barcelona. Odată ce l-au întâlnit pe Lionel Messi, participanții întâlnirilor devin membri oficiali ai echipei pe care Messi a numit-o OrCam Dream Team.

Prima întâlnire a avut loc chiar înainte de începutul pandemiei COVID-19. „A fost o întâlnire cu adevărat emoționantă, în cadrul căreia am întâlnit un grup de oameni absolut uimitori, cu povești inspiraționale, autentice. Din acel moment  am fost convins că OrCam MyEye este într-adevăr un dispozitiv care va schimba viața fiecărui utilizator în parte. Sunt onorat de faptul ca reprezint astăzi un produs care poate face cu adevărat diferența în viața tuturor oamenilor cu dizabilități de vedere.”, povesteşte Messi.

„Obiectivul nostru este să folosim și să transformăm tehnologia inovatoare de Inteligență Artificială, într-un adevărat companion de nădejde al persoanelor cu dizabilități.”, a explicat profesorul Amnon Shashua, cofondator și co-CEO al OrCam. „În viața de zi cu zi, dispozitivul oferă independență, oferind utilizatorilor sprijin pentru a se integra mai bine în societate, în special în contextul ocupării forței de muncă și al educației. Această tehnologie sprijină utilizatorii în amplificarea potențialului lor inerent. Suntem convinși că această colaborare cu Messi – care este întruchiparea performanței absolute, și o persoană care este admirată în întreaga lume – ne va permite să ajungem la milioane de oameni, care au nevoie de ajutor ”.

Dispozitivul OrCam MyEye este portabil, are dimensiunea unui deget, şi este activat de simplul gest al arătării cu degetul sau pur și simplu prin urmărirea privirii purtătorului, în timp real. Ziarele, cărțile, ecranele computerelor și ale smartphone-urilor, meniurile restaurantelor, etichetele produselor din supermarket și semnele de circulație sunt citite instantaneu purtătorului dispozitivului. Caracteristicile suplimentare ale OrCam MyEye includ recunoașterea instantanee a feței, a culorilor și a bancnotelor.

OrCam MyEye se montează magnetic pe rama ochelarilor și cântărește doar 22,5 grame – fiind gândit și proiectat de experți în Computer Vision și Machine Learning pentru ca experiența utilizatorului să fe cât mai facilă. De asemenea, tehnnologia implementată permite ca în acest moment, OrCam Myeye să fie singurul aparat din lume ce este activat prin simpla urmărire a privirii purtătorului sau printr-un gest intuitiv de arătare cu degetul – permițând utilizarea cu mâinile libere. Astfel comunicarea dintre utilizator și aparat se petrece fără a fi nevoie de un smartphone suport sau Wi-Fi, asigurând în același timp confidențialitatea datelor.

La nivel global, OrCam MyEye este disponibil în 25 de limbi și în 50 de țări. Dispozitivul emblematic al companiei a fost ales ca fiind 2019 TIME Best Invention.

https://lh3.googleusercontent.com/oM35-HVmwz9HoqEldVcnoFc6Jy6O70b8tKDY3vFLuhQ_Y1Kr_o46RQe5PP4fMXgAvs-0MFlVt1LWaxl8xdz15iclXI01vFFejTFtWKsXvD5gfCFK0lq_82fCwdC6vE73Dis4rb4P